Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 12:11   #2040
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Nie mam 22 lat, to po pierwsze, a po drugie nie będę wyciągać żadnych wniosków, bo ja jestem świadoma tego co robię. Wzięłam kredyt i JESTEM W STANIE go spłacić.
Na dziecko zawsze znajdą się pieniądze i na dziecko nie ma odpowiedniego czasu ani wieku. Ale widać, niektórzy wolą się 'ustawić' i urodzić w wieku 35 lat. Mam dom, mam pracę, nawet bez mojej pracy sobie poradzimy. Nie martwię się o to, bo wiem, że jest parę osób, które potrafią pomóc bez niczego. Nie wmawiajcie mi, że jestem za młoda i mam 'korzystać z życia' i 'na dziecko przyjdzie czas'. Bo tak to teraz wygląda. Niektórzy decydują się na dziecko w wieku 20 lat, bo są na to gotowi. Ja wyszłam za mąż w wieku 21 lat i nie żałuję, zawsze lubiłam dzieci i chciałam mieć. Nie jestem pod żadną presją, jak tutaj Madziarka wspomniała, że chcę dziecko, żeby 'ludzie przestali gadać' Każdy sobie dopowiada, coś czego nie mówiłam, nie no spoko. A jak komuś nie pasują moje postu, to poprostu zaciśnij zęby i przemilcz, albo mnie zablokuj, żeby tego nie widzieć

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora