Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy dzielą Nas kilometry...-ZNO cz.11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 13:05   #4787
wampir
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy dzielą Nas kilometry...-ZNO cz.11

Cytat:
Napisane przez cayman Pokaż wiadomość
na imie mam Ania.moj TŻ Krzysztof.mam 23 lata.a on 24.co do odleglosci to ja jestem z przemysla ale studiuje w rzeszowie.a on mieszka kolo bydgoszczy heh widzielismy sie w lutym ostatni raz.co to tak dokladnie jest ZNO?;p a razem jestesmy od czerwca tamtego roku.
witam witam
Cytat:
Napisane przez absorbeed Pokaż wiadomość
ja miałam złamane/ skręcone wszystko. obie nogi, łącznie trzy złamania, cztery skręcenia. obie ręce, łącznie dwa złamania, pięć naruszeń kości nadgarstkowej ( wiesz o co chodzi. ) żebra miałam dwa złamane. o wybiciach nie wspominając.

najważniejsze jest to, że obiecał mi, że mnie nie zostawi.
Pewnie masz jakieś niedobory wapnia.
byłaś z tym u lekarza?

W ogóle to cześć
Wróciłam z korków z chemii (pochwalono mnie)
I okazało się, że jestem pokłócona z drugą współlokatorką (ta która mlaska i jest paskudna...). Ta którą lubię, zrobiła wczoraj sabotaż i wsypała jej sól do wody, bo podobno jak mnie nie było, byłą nie do wytrzymania I teraz dziewczyna się nas boi

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez absorbeed Pokaż wiadomość

najważniejsze jest to, że obiecał mi, że mnie nie zostawi.
Nigdy nie zakładaj, że jak obiecał, to tego nie zrobi. Dlatego ja nigdy nie obiecuję czegoś, kiedy nie wiem, czy na pewno tą obietnicę dotrzymam. Dla mnie obiecuję to słowo święte

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora