Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mieszkanie z rodzicami!!-teściami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 13:13   #274
sarita
Raczkowanie

Dot.: Mieszkanie z rodzicami!!-teściami

Cytat:
Napisane przez Alka4345 Pokaż wiadomość
Witam, pisałam tutaj ok roku temu. Wtedy byłam w ciąży, mieszkałam sama po tym jak wyprowadziłam się od teściów. Ojciec dziecka niby próbował wróćic, jak sie potem okazało robił wszystko, żebym musiała tam wrócić. Nie brał pod uwage opcji zamieszkamy oddzielnie, choć stać nas było na to. Od porodu nie mam z nim kontaktu, nie interesuje się dzieckiem, nie wiem co się z tym człowiekiem dzieje. Ja mieszkam sama i jakoś sobie radzę z olbrzymią pomocą mojej rodziny i przyjaciół. A moje dziecko jest najwiekszym skarbem jaki zesłał mi los. Jestem doskonałym przykładem na to, że mieszkanie z teściami może doprowadzić do wielkiej tragedi, jeżeli możecie temu zapobiec to zróbcie wszystko, żeby mieć dobry kontakt z rodzicami, ale żeby mieszkać oddzielnie. Jestem szczęśliwa z moim dzieckiem, ale nie tak powinno to wyglądać. Rodzina powinna być pełna.
To strasznie smutne!Czyli twój facet wolał zostać z rodzicami niż z tobą pomimo tego że byłaś w ciąży? Silna z Ciebie kobieta

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuje, stresu się najesz niesamowicie...
Dobrze, że się wyprowadzacie, odetchniesz, ochłodniesz od tej zgryzoty
Ja też bym pewnie nie mogła zajść w ciążę w takim otoczeniu... Co ją to wszystko obchodzi... Grrr!
A gości mamy już zaproszonych wszystkich, bałam się, że powie, że chce z nami jeździć i zapraszać Ale tu byłaby definitywna odmowa
To dobrze!Bezczelna ta twoja teściowa!na to wychodzi ze każda taka jest!Trzeba chyba mieć dużo szczęścia żeby trafić na normalną!!! Też masz ładnie nerwy zszarpane!
Oni już w drodze!mają być około 20 super! a narzeczony w pracy do 23 sama się na słucham jaka to zła jestem wieczorem idziemy już spać na nowe mieszkanie więc jakiś czas mnie nie będzie!mam nadzieję że szybko założą mi internet!
sarita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując