Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbyt wysokie wymagania....problem z facetem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 15:43   #91
Aranel
Raczkowanie

Dot.: Zbyt wysokie wymagania....problem z facetem

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ad. 1 - dlatego tez u mnie nie bylo fotografa ani kamerzysty zaslonilam sie redukcja kosztow ale jesli pol Twojej buzi jest ok, to mozesz sie ustawic z profilu - w razie W i tak bedziesz miala te zdjecia w nosie w takiej chwili, a potem mozna na dno albumu i klopot z glowy.
No wiem, jak jest - ja nawet przed szkoleniem z pierwszej pomocy mam stresa, bo nie potrafie tej lali tak przycisnac mostka, zeby sie odpalila kontrolka, ze uratowalam jej zycie

Ad.2 - Mial? zywie nadzieje, ze niejeden raz jeszcze dasz znac, jak postepy?...
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Angelina
A z moja lapka od lokcia w dol jest ok, tylko od ramienia do lokcia zle - wiec raczej bolerko z rekawkiem minimum do lokcia niz rekawiczki - a szkoda
O patrz, dopiero jak tak sobie piszemy to przypominam sobie, kiedy mi to ograniczenie ruchomosci i sprawnosci najczesciej przeszkadza - gdy mam np. komus uscisnac reke (a na moim stanowisku to rutyna wrecz ) i po pierwsze ten uscisk jest slaby i w ogole koslawy, po drugie problem, jesli bardzo musze ramie wyciagnac do przodu. A to mnie denerwuje serio - bo przeciez wiele doktryn mowi, ze partnera biznesowego latwo ocenic po uscisku dloni
Hm..... zastanawiam mnie po twoich i moich wypowiedziach na ile nasze problemy sa w naszych głowach..... Oceniac kogos po uscisku???? ja jestem rzekomo naukowcem, placze sie po konferencjach, uczelniach, urzedach i chyba nigdy zadnego uscisku nie wykonalam chodzi mi o to, ze ja na to zupelnie nie zwracam uwagi i miliardy osob pewnie też nie... A Ty sie denerwujesz...ech....pode jrzewam ze milion twoich partnerów biznesownych predzej patrzy ci w oczy lub w dekolt i stresuje sie spotkaniem wiec nie glowie im usciski i cały ten bon ton Ale przyganial kocioł garnkowi, ja za to twarzy pokazywac nie lubie... wiec co sie mądrze

A zeby pokazac o jakie wdzianko mi chodzilo, dodalam załacznik, ot i taki maly kobiec off top mysle ze to jest super wdzianko na wyjscia które moglabys sobie sprawic, uszyc czy ukrasc Angelinie

należałoby chyba załozyc watek - mam problem z.... a potem milion osób by odpowiedziało - wiesz, nidgy nie zwracalem na to uwagi... Ja w ten sposob przestalam sie stresowac publicznym wystapieniami, wiem ze i tak nikt nikogo nie slucha i kazdy jest zajety swoimi sprawami...(tak przynajmniej mysle)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg the_tourist_angelina_jolie_02-535x778.jpg (49,8 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Aranel
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:47
Aranel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując