Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 18:17   #4791
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Andziotku jak sie czujesz? No i leci do Ciebie miseczka truskawek z banankiem

tak a propos to ja mam wizazowy tydzien, bo mezul na druga zmiane ma i sie nie ma kto czepiac
hihi to zupełnie tak jak u mnie
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

a czujecie jak dzidzia ssie paluszka ????

to to czuć???
jak???
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
moj Tż mnie wczoraj zaskoczyl...byl taki mily i delikatny.. Nie sadzilam ze w 34tc bede miec TAKA ochote na "przytulanie", szczegolnie po tym jak dzien wczesciej bolał mnie brzuch... a tu prosze jak reka odjął...
moze to ten relaks macicy co tu jedna kolezanka pisala( przepraszam nie pamietam ktora) byl mi potrzebny

własnie pije mleko czekoladowe
dostałam wczoraj od mamy
allleeeeeeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyyyyyszne!
ja pisałam o relaksowaniu macicy bo tak mi gin zalecił, jednakowoż chodziło o sikanie hihih
ale taki relaks jak najbardziej wskazany:P

ale mam zgage!!
a migdały sie skonczyły. wrrr

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, złożyliśmy wózek no i kurrrrrde blokuje mi się przednie prawe kółko Nieznacznie ale to sprawia, że wózek jeździ nierówno Kurde, kurde nooo! I jeszcze zamieniliśmy kółka i problem jest cały czas po tej samej stronie czyli jest coś nie tak z tym całym zawiasem czy tam bolcem, w który wciska się koło.
Ja nie wiem czy mam zwidy czy co ale już się tyle napchałam ten wózek i nie dość, że czuć to widać też, że to prawe koło po prostu wolniej reaguje, nie obkręca się tak szybko przy skrętach i zmianach kierunku jak lewe

Już wysłałam zgłoszenie reklamacyjne do Dino ale najbardziej to mnie TŻ wkurzył, bo mówi, że to jest taka nieznaczna wada i JEMU! nie przeszkadza i że szkoda zachodu teraz odsyłać ten wózek i że w ogóle mi tego nie przyjmą na reklamacje a on mi może ten bolec papierem ściernym zetrzeć aby było luźniej
No dziewczyny czy on jest normalny?? Tak mnie wkurzył, że mi się ryczeć chce. Jak jemu coś lekko puknie w aucie, to zapierdziela do serwisu jak poparzony a wada wózka to już mu nie przeszkadza No strasznie mnie wkurzył
ja bym go kopneła w sensie tz
też bym sie zdenerwowała moja droga. a jest szansa ze sie to jeszcze wyrobi jeśli sie ten wózek jeszcze rozjeździ??
sądze ze mały foch będzie na miejscu:P i tż zrozumie ze trzeba to zareklamowac. w koncu kupe kasy za ten wózek daliście i czemu teraz ma jedno kółko źle jeździć.