Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - manga anime japoński Bydgoszcz
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 18:18   #8
Amu_Ikuto
Raczkowanie

Dot.: manga anime japoński Bydgoszcz

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Ja nie jestem z Bydgoszczy, ale mangę/anime lubię Chętnie sobie z wami podyskutuje jeżeli moje miejsce zamieszkania nie stanowi problemu
Witam serdecznie!!!
Jasne, że miejsce zamieszkania nie stanowi problemu.
Oj, Myszowata to nam się upodobania rozchodzą. Ja akurat lubię długie serie a to dlatego, że na anime pozwalam sobie najczęściej w trakcie posiłków. Przy krótkich seriach to parę posiłków i nie ma co oglądać i znowu trzeba szukać czegoś sensownego i żeby to jeszcze było na YouTube z napisami angielskimi a nie z dubbingiem W sumie tylko Code Geass podobało mi się bardziej w wersji z dubbingiem niż w oryginalnej. W wersji japońskiej jakoś tak nienaturalne, nei pasujące do postaci głody dobrali, że nie mogłam tego zdzierżyć, a anime naprawdę godne polecenia Co do nauki jap, to zaczęłam w wakacje, nawet wkułam całe grzecznościowe słownictwo, hiraganę, katakanę i 10 kanji , ale przez studia w ogóle nie mam na to czasu i tak widzę, że znaki to mi się zaczynają zapominać nienawidzę tego!!!! A japoński jest the best. A co do piosenkarek jap. to jak na razie przoduje u mnie KOKIA - polecam

Watashi - wa kyoukasuigetsu desu ^^

Amu_Ikuto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując