2006-08-24, 23:45
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Świeży zapach z duszą
Cytat:
|
Napisane przez Olaola
Ja uwierzę. W pierwszym poście napisalam, że uwielbiam "ten zapach, którym pachnie cala ulica" na podstawie tego, co wyczytalam tu, na forum. Szczerze mówiąc, ja również nie czulam ich prawie nigdy na nikim poza sobą (a używam już dobre parę lat, zanim jeszcze pojawily się w Polsce). Żadna z moich bliższych i dalszych koleżanek ich nie nosi...
Szczęściary z nas, jednym slowem  . Z tak ponoć znanym zapachem możemy być unikatowe ;>
|
No więc właśnie Olciu, uderzyłaś w samo sedno sprawy. Ja Light Blue poznałam raptem pare dni temu. Wcześniej go ignorowałam po krytycznych opiniach na forum i wielu zapewnieniach, że pachnie nim co druga osoba na ulicy (czy mamy tak bogaty naród?) No i co? No i jestem pewna na 100% że nie czułam go nigdy wcześniej, a pamięć do zapachów mam znakomitą (mogę nie pamiętać nazwy, ale zapach od razu skojarzę). Dodam jeszcze że mieszkam w Poznaniu, dużym mieście, gdzie wiele osób się perfumuje Tak więc nie kupuję tej teorii!
A jak pachną dresiary nie wiem i mnie to nie interesuje. Omijam je szerokim łukiem.
|
|
|