2011-03-17, 11:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez basia_ww
cześć kochane
dziś paskudny dzień  - że nawet z domu nie chce się wyjść,
ja już małego do przedszkola zawiozłam, zrobiłam mięsne zakupy - i teraz wszystko gotuje się na piecu  , dziś zaczęłam P, biorę się za siebie - bo ostatnio tylko zastój, widocznie moja waga nie chce pokazać mniej, ale zawzięłam się i się nie dam, zgubię jeszcze te min 5 kg, a co, jak to Marysia mówi jak nie jak tak 
Postanowiłam odstawić na te 5 dni - skrobie, kakao, i słodkości, zobaczę jak to nie pomoże, to zamienię wagę na nowszy model, może inna bedzie ze mna lepiej rozmawiać 
|
oj tak dzien paskudny ale usmiech na buzce ma byc bo jak nie to na przekor wszystkim i wszystkiemu takie z nas Babki hihi  dasz rade moja droga nie ma uja we wsi na to że Waga robi Cie w konia trzeba zrobic z Tym porzadek wezmiesz sie za Swoje slodkosciwe szalenstwo i strzeli w dol ze zanim sie obejrzysz bedzie PIKNIE I WSPANIALE aja trzymam za to CO NIE ? jak nie jak tak! :P
Cytat:
Napisane przez krolewna1986
uwaga, uwaga, zaraz będę robić serniczek czekoladowy 
|
o matkooo co to bedzie armagedon :P hehe sernik czekoladowy jak juz wyjdzie Ci ta pysznosc to poleconym Priorytetem poprosze albo kurierem lepiej ! bo szybciej hahaha 
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------
Cytat:
Napisane przez karolinusienka
oj tiramisu za mną chodzi od daaawna...tylko mam taaaaaka mała lodówkę w kuchni i nie bede miala gdzie tego schować, a jak jestem u rodziców, to nie mam czasu...a jak juz mam to pewnie by mi zjedli  chyba, ze zrobię wersję dla nich i dla mnie 
kurde marzy mi sie kuchnia z prawdziwego zdarzenia a nie taka oblesna jaka mam tutaj, ze wszedzie dupa sie obijasz bo jest taka malusia i w lodowce nic sie nie miesci, wszystkie otreby, maki, ryze musze trzymac szafie w przedpokoju, bo w kuchni nie ma miejsca 
|
oj tak takie smakowitosci to koniecznie trzeba robic pyszne jak nie wiem az w szoku jestem ze dietetyczne oj ja tez chcialabym miec kuchnie z prawdziwgo zdarzenia bym czula sie w niej jak krolowa i miala duzo miejsca! bo jak mam malo i nie mam gdzie czego polozyc to zaraz sie denerwuje bo nerwusek taki jestem
|
|
|