Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 11:26   #4802
jedyyna
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
cześć kochane

dziś paskudny dzień - że nawet z domu nie chce się wyjść,
ja już małego do przedszkola zawiozłam, zrobiłam mięsne zakupy - i teraz wszystko gotuje się na piecu , dziś zaczęłam P, biorę się za siebie - bo ostatnio tylko zastój, widocznie moja waga nie chce pokazać mniej, ale zawzięłam się i się nie dam, zgubię jeszcze te min 5 kg, a co, jak to Marysia mówi jak nie jak tak
Postanowiłam odstawić na te 5 dni - skrobie, kakao, i słodkości, zobaczę jak to nie pomoże, to zamienię wagę na nowszy model, może inna bedzie ze mna lepiej rozmawiać
oj tak dzien paskudny ale usmiech na buzce ma byc bo jak nie to na przekor wszystkim i wszystkiemu takie z nas Babki hihi dasz rade moja droga nie ma uja we wsi na to że Waga robi Cie w konia trzeba zrobic z Tym porzadek wezmiesz sie za Swoje slodkosciwe szalenstwo i strzeli w dol ze zanim sie obejrzysz bedzie PIKNIE I WSPANIALE aja trzymam za to CO NIE ? jak nie jak tak! :P

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
uwaga, uwaga, zaraz będę robić serniczek czekoladowy
o matkooo co to bedzie armagedon :P hehe sernik czekoladowy jak juz wyjdzie Ci ta pysznosc to poleconym Priorytetem poprosze albo kurierem lepiej ! bo szybciej hahaha

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
oj tiramisu za mną chodzi od daaawna...tylko mam taaaaaka mała lodówkę w kuchni i nie bede miala gdzie tego schować, a jak jestem u rodziców, to nie mam czasu...a jak juz mam to pewnie by mi zjedli chyba, ze zrobię wersję dla nich i dla mnie
kurde marzy mi sie kuchnia z prawdziwego zdarzenia a nie taka oblesna jaka mam tutaj, ze wszedzie dupa sie obijasz bo jest taka malusia i w lodowce nic sie nie miesci, wszystkie otreby, maki, ryze musze trzymac szafie w przedpokoju, bo w kuchni nie ma miejsca
oj tak takie smakowitosci to koniecznie trzeba robic pyszne jak nie wiem az w szoku jestem ze dietetyczne oj ja tez chcialabym miec kuchnie z prawdziwgo zdarzenia bym czula sie w niej jak krolowa i miala duzo miejsca! bo jak mam malo i nie mam gdzie czego polozyc to zaraz sie denerwuje bo nerwusek taki jestem
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora