2011-03-17, 12:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Napisane przez Kairra
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?
Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta.
Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi
I drugie pytanie: czy którejś z Was zdarzyło się doczekać powrotu jakiegoś wycofanego produktu po uprzednim zapytaniu o niego w strefie?
Czy ten Dział Marketingu, do którego trafiają nasze prośby w ogóle istnieje? 
|
Cytat:
Napisane przez Kairra
|
Tez o tym pomyslałam. posyłajmy sugestie może je wezmą pod uwagę.
A balsam mam jeszcze- jest super. Naprawde tłusty i kryje.
Cytat:
Napisane przez karinka124
hmm czemu najgorsze  ? co z nimi nie tak ?  wszystkie są takie złe?
|
krem do rąk perłowy blask był najgorszy jak miałam (od 10 lat w Avonie jestem) tępy i nie nawilżał tylko wysuszał. ten diamentowy też bez sensu. Dużo lepsze są z Avon Care
Cytat:
Napisane przez beth007
hey. mam pytanie i wielka prosbe o polecenie czegos 
Klientka prosi o zamowienie jakiegos dobrego kremu a najlepiej jakiegos serum na zmarszczki. nie tylko na okolice oczu ale na cala twarz i dekold. kobieta nie uzywa raczej tego typu rzezcy jedynie balsam i zwykly krem do twarzy. ma prawie 50 lat ale zmarszczek nie ma az tak bardzo dużo ale jednak. mówila ze chce czegos dobrego. ja sie nie znam na tym bo raczej u mnie kremy tego typu nie ciesza sie zainteresowaniem
|
A może zaproponuj osobno krem np Anew czerwony lub złoty i Sreum do szyi i dekoltu. jEST w kat 4 na str90 za 27.90 zł.?
Cytat:
Napisane przez beth007
Dziewczyny dziękuję za porady. i teraz pytanie bo ktoś tu pisał ze lepszy krem niz serum.
czyli co jeśli ona chce tylko jedna dobra rzecz to odradzić jej serum i zaproponować krem z ANEW ? bo sie gubię juz próbki zamówiłam wszystkie z możliwych z tej serii ale chciałabym żeby byla zadowolona z efektu. i sama juz nie wiem co lepsze do codziennego stosowania krem czy serum.??
|
Krem na co dzień. Serum jako kuracja 2x w roku.
Cytat:
Napisane przez kasiuniap7
hej , ja też zamówiłam ten róż w demo i jest zawiedziona , nie wiecie czy można go oddać ??
|
dziewczyny pisały ,że tak.
|
|
|