2011-03-17, 13:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
Napisane przez tikki85
Ja też nie przepadam za Yorkami, bo są krzykliwe  . A poza tym kojarzą mi się z ubrankami, kokardkami i fryzjerem, a dla mnie pies to pies a nie zabawka  .
Właśnie my uwielbiamy chodzić na dłuuuugie spacery, więc pies u nas nie będzie się nudził  . Wymęczymy go za wszystkie czasy spacerami  .
Tu na placu jedna dziewczyna wychodzi z 3 buldogami  . Nie przejdzie się koło nich bez pogłaskania każdego bo plączą się pod nogami  .
Kupiłam wczoraj 3 patelnie z Tefala za 18E i muszę znowu kupić, bo mama też chce takie tanie 
|
mojej teściowej się podoba, mi w sumie też, ale jak pomyślę, że raz w tygodniu kąpać, czesać często i popsikuje to nie, dzięki 
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88
Agata za yorkami niezbyt przepadam - takie małe szczury  ale KAŻDEGO psa da się nauczyć czystości w domu  rasa tu nie ma nic do rzeczy. Poprostu psy znajomych są nieodpowiednio wychowane
dziewczyny w Lidlu będą biustonosze sportowe gdyby któraś chciała 
|
Nie zgadzam się z tym, że źle wychowane... pytałam się 3 osób co mają te psy i co myślisz, że wszystkim by zależało, żeby sikały w domu? Na pewno nie! Widocznie taka rasa. Ja nie chciałabym ich też z tego względu, jakoś wolę koty w przyszłości bym chciała dwa, parkę, kiedyś tam, jak urządzimy się na poddaszu 
Cytat:
Napisane przez the kamm
Hej 
Ja i Amy spokojnie żyjemy 
Mała coraz spokojniej reaguje na rękę , chętnie na nią wchodzi , nie gryzie - wszystko po staremu 
W klatce już nie kombinuję - tak jak jest , jest dobrze , poza tym nie mam na to czasu.
Pozdrawiamy chomikomaniaczki 
|
helooł dobrze, że u Ciebie wszystko oki pewnie nawał nauki, co?
|
|
|