Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 13:14   #2092
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam za Yorkami, bo są krzykliwe . A poza tym kojarzą mi się z ubrankami, kokardkami i fryzjerem, a dla mnie pies to pies a nie zabawka .
Właśnie my uwielbiamy chodzić na dłuuuugie spacery, więc pies u nas nie będzie się nudził . Wymęczymy go za wszystkie czasy spacerami .
Tu na placu jedna dziewczyna wychodzi z 3 buldogami . Nie przejdzie się koło nich bez pogłaskania każdego bo plączą się pod nogami .

Kupiłam wczoraj 3 patelnie z Tefala za 18E i muszę znowu kupić, bo mama też chce takie tanie
mojej teściowej się podoba, mi w sumie też, ale jak pomyślę, że raz w tygodniu kąpać, czesać często i popsikuje to nie, dzięki
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Agata za yorkami niezbyt przepadam - takie małe szczury ale KAŻDEGO psa da się nauczyć czystości w domu rasa tu nie ma nic do rzeczy. Poprostu psy znajomych są nieodpowiednio wychowane

dziewczyny w Lidlu będą biustonosze sportowe gdyby któraś chciała
Nie zgadzam się z tym, że źle wychowane... pytałam się 3 osób co mają te psy i co myślisz, że wszystkim by zależało, żeby sikały w domu? Na pewno nie! Widocznie taka rasa. Ja nie chciałabym ich też z tego względu, jakoś wolę koty w przyszłości bym chciała dwa, parkę, kiedyś tam, jak urządzimy się na poddaszu
Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Hej
Ja i Amy spokojnie żyjemy
Mała coraz spokojniej reaguje na rękę , chętnie na nią wchodzi , nie gryzie - wszystko po staremu
W klatce już nie kombinuję - tak jak jest , jest dobrze , poza tym nie mam na to czasu.
Pozdrawiamy chomikomaniaczki
helooł dobrze, że u Ciebie wszystko oki pewnie nawał nauki, co?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora