Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
Napisane przez myszka__77
Dobra ja spadam.
Dziś o 18:00 wybieram się do Domu Kultury na spotkanie z Szymonem Hołownią, byłym redaktorem '' Gazety Wyborcze"j, "Newsweek Polska", "Rzeczpospolita" itp.. itd... Będzie zgłebiać tematykę swoich książek. Trzeba podmalować oko, będzie telewizja kablowa i regionalna
|
oo to miłego wieczorku życzę 
a ja właśnie męczę książkę Hołowni 
Cytat:
Napisane przez kootekk
martinia jak szalec to szalec
muszęsie pochwalic  mam srebrna bransoletkę pandorkowa  jutro zrobie wam fotki mojej branso bo dzisiaj leze jak placek w łozku z przesympatyczna pani grypa 
|
kolejna bransoletka w wątku super 
czyli spędzamy tak samo czas z grypą zdrówka życzę!
Cytat:
Napisane przez myszu13
 też chyba kupię 
jak to forum zaraza 
|
tym razem zaraża zdrowiem 
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------
Cytat:
Napisane przez jolta
a probowalas z jakas pandorowa przekladka? powinna ladnie i delikatnie wygladac.
|
nie próbowałam bo nie mam ale faktycznie może być ładnie 
Cytat:
Napisane przez jolta
a czy czerwone emaliowane serduszka sie licza ? 
|
aa mogą dopiszę Cię 
murano Trollbeads
-diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy)
-kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa
-różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi
-lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa
Srebro Trollbeads
-szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka
- supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa
Srebro Pandora
-srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa
-aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka
-pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka
-lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2
-muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako
-torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako
- krówka martinia, cym, sorina, VLS
- worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta
- autko: Domcia, Miramar
- kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza
- koniczynka Veaa, Miramar
- chłopiec A3
- dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta
- emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone)
- emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n)
- kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk
Chamillia
- puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa
|