Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moc pozytywnego myślenia - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 13:48   #455
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Ja też wole papier ale Moc przeczytalam doslownie jednym tchem, tak mnie wciągnęła...
mnie tez wciagnela, najbardziej rozdzialktory czytam, o tym że sami przyciagamy pozytywne rzeczy... zapisuje swietne cytaty na kartce

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
O jaaaa, odezwała się do mnie koleżanka, której nie widziałam sto lat Najlepsze, że odezwała się do mnie, bo znalazła zdjęcia sprzed kilku lat, z jednego festiwalu, na którym byłyśmy razem W dodatku, ona pamięta o takich momentach z tamtego okresu, które ja gdzieś tam wsadziłam głęboko do szuflady mojej pamięci, a ona mi przypomniała o pozytywnych chwilach z tamtego czasu

A na weekend przyjeżdża moja przyjaciółka z Krk
to zapowiada sie udany weekend faaaajnie

czytam moc pozytywnego myslenia, swietnie mi sie zasypia po tej ksiazce, takie ukojenie, fajne uczucie moze cos mi dała, bo wzięlam się za wysyłanie cv wszedzie gdzie sie da

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
ja wiem, że będzie dobrze, tak naprawdę ja czuję, że babcia jest teraz z rodzicami i innymi bliskimi i jest jej dobrze, ma tam tylko i wyłącznie miłość.
masz bardzo zdrowe podejście, tak trzeba właśnie myśleć a będzie lżej
ostatnio staram się wszytskie złe rzeczy traktować tak, że nie dzieją sie bez podowu, jakoś wtedy lżej na sercu.

I ja przesylam duzo ciepła