2011-03-17, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
Napisane przez Celestia
Ja też wole papier ale Moc przeczytalam doslownie jednym tchem, tak mnie wciągnęła...
|
mnie tez wciagnela, najbardziej rozdzialktory czytam, o tym że sami przyciagamy pozytywne rzeczy... zapisuje swietne cytaty na kartce
Cytat:
Napisane przez paula-zla
O jaaaa, odezwała się do mnie koleżanka, której nie widziałam sto lat  Najlepsze, że odezwała się do mnie, bo znalazła zdjęcia sprzed kilku lat, z jednego festiwalu, na którym byłyśmy razem  W dodatku, ona pamięta o takich momentach z tamtego okresu, które ja gdzieś tam wsadziłam głęboko do szuflady mojej pamięci, a ona mi przypomniała o pozytywnych chwilach z tamtego czasu
A na weekend przyjeżdża moja przyjaciółka z Krk 
|
to zapowiada sie udany weekend faaaajnie 
czytam moc pozytywnego myslenia, swietnie mi sie zasypia po tej ksiazce, takie ukojenie, fajne uczucie moze cos mi dała, bo wzięlam się za wysyłanie cv wszedzie gdzie sie da
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Still_Alive
ja wiem, że będzie dobrze, tak naprawdę ja czuję, że babcia jest teraz z rodzicami i innymi bliskimi i jest jej dobrze, ma tam tylko i wyłącznie miłość.
|
masz bardzo zdrowe podejście, tak trzeba właśnie myśleć a będzie lżej  
ostatnio staram się wszytskie złe rzeczy traktować tak, że nie dzieją sie bez podowu, jakoś wtedy lżej na sercu.
I ja przesylam duzo ciepła
|