2011-03-17, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o farbowaniu henną - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2
|
my kobiety mialam dlugie wlosy, farbowalam na czerwono i mi sie zmian zachcialo, niestety wpadlam na pomysl z blondem, no i mam teraz krotkie i odrastaja, po hennie wygladaja super, sporo odrosly ale i tak sa krotkie bo nie obcielam sie na zapalke i musialam potem co miesiac podcinac, ostatnie podciecie tydzien temu, no ale teraz sa zdrowe i dzieki hennie mam ladny kolor, teraz juz tylko zapuszczanie, wiem ze dlugo nie bede juz nic wymyslac nowego, brakuje mi dlugosci
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Niestety nie  Ale zbliżony kolor wychodził mi po miedzianej Sipie - tutaj dziewczyny piszą, że krótko trzyma w stosunku do np. Khadi ale chyba zaryzykuję ponownie... Tylko składu nie jestem pewna, może ktoś ma opakowanie...?
Szkoda  To była Jamila z Mazideł?
|
nie mieszkam w Polsce, zamawialam z UK, firma jest na liscie Catherine z mehandi jako sprzedajaca najwyzszej jakosci henne, jednak z tego co czytalam to jamila jest jedna i zarowna ta firma z uk, mehandi i mazidla maja ta sama
|
|
|