Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Z ust mi to wyjęłaś !
Bodajże w ubiegłym tygodniu dali w TV pierwszą część "Zmierzchu". Sąsiadka moja, poważna matrona {  }, matka trojga dzieci oszalała. Przegnała mnie po wszystkich miejskich wypożyczalniach. Dwa dni latałam jak głupia, bo prośba była poparta mokrymi prawie oczami i obietnicą drożdżówki. W końcu dorwałam drugą część, a na resztę w kolejce społecznej zapisana jestem  . Kobita, nie mając czasu w dzień, w nocy oglądała. Dwa razy ! Dzwoni do mnie wczoraj późnym wieczorem, że się dowiedziała, że w innej mieścinie jest jeszcze jedna wypożyczalnia. No cóż, jadę ! Wizja drożdżowego ciasta skrzydeł mi dodaje.
A i kupiłam szampon i odżywkę rossmannowskiej firmy Alterra dla włosów pozbawionych blasku i łamliwych. Na opakowaniu jest napisane : bez silikonów. Składy są napisane takimi małymi literkami, że jeszcze nie doczytałam. Dzisiaj, za dnia i z lupą w garści spróbuję rozszyfrować co producent miał na myśli pisząc : "Naturkosmetik". A tak na marginesie - firma ta oferuje całą gamę kosmetyków do pielęgnacji twarzy i ciała.
U mnie już drugi dzień przymrozki.
Miłego dnia 
|

kup jej książki, dużo lepsze
te szampony mają SLS tylko pod inną nazwą (inaczej pozyskiwane) ale po za tym dosc przyjemne składy
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Mnie tez kuszą bebiki, ale na razie stopuję z zamawianiem czegokolwiek, nawet dla siebie 
Przynajmniej do czasu zwrotów.

Ja fanką sagi nie jestem, ale obejrzeliśmy z TŻ'tem z ciekawości, co by ów fenomen popularności obadać.
Cóż, jak dla mnie [wybaczcie drogie fanki] to strasznie kiczowate, napompowane patosem i naiwne, ale... wiem, że może się podobać. Chciałam zobaczyć Edwarda/Roberta P. w tym wcieleniu i nie powiem, można się zadurzyć 
Sam film niestety mnie znużył troszkę, nic w nim odkrywczego o wampirkach nie było, niestety - no, poza błyszczącą klatą  , która mnie rozwaliła na maksa  .
No i Bella z wiecznie rozdziawioną japą, gapiąca się tępo jak cielę w Edka... [aktorsko kiepścizna]
Fajne efekty jeśli chodzi o zielono-niebieski klimat filmowania.
Ale wolę "Underworld'a" 
TŻ ma podobne odczucia. Może książka ciekawsza?
Dwójkę i trzecią pewnie obejrzę, jak w tv pokażą  , bo na dvd szkoda kasy
Ooo, czekam na składzik  bo mnie też zaciekawiły te kosmetyki w ostatniej gazetce.
|
ja tam lubię książki, filmy tez widziałam, na początku strasznie mi się podobały, po przeanalizowaniu uważam, ze przyjemna historia dla odmóżdżenia jak i te nasze seriale
underworl? straszne to?
właśnie wróciłam do domu, dostałam się do deramtologa
zrobiłam zdjęcie, ale bez zbliżenia na twarz, bo w sumie jednak tak mocno się nie wymalowałam szary cien, zew kącik smokey pink EDM, tusz, bronzer włosów tez całych nie wyprostowałam tylko lekko koncówki, ale to tylko żeby w miare wyglądały xD
zdjęcie z lajta żałosne xD wrzucę w weekend
w ogóle masakra, było bardzo nie fair,bo te występy organizowała pewna szkoła i wszystkie miejsca 1-2-3 w kategorii teatr i muzyka wygrali uczniowie z tej szkoły...;/
od nas była pewna dziewczyna, która miała śliczny głos, delikatny a jednoczesnie mocny, zero fałusz, wręcz śpiewała idelanie i dostała wyróżnienie, a wygrała dziewczyna, która wyła po frnacusku, oczywiscie uczennica owej szkoły...
my tez dostalismy tylko wyróżnienie... porazka;/
idę coś zjesc itd i do szkoły;/
Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-03-17 o 15:28
|