Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 16:27   #692
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Wklejam Wam zdjęcie - dziś ubrałam moją branso z tą starą babuszką - przypięłam do niej serce. Pochodzę chwile z dwiema a potem pomysle nad kupnem drugiej charmsowej Jeśli oczywiście dobrze będzie mi się z dwiema na razie chodziło

I jak>?

jakość kijowa, wiem
super

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
stare zdjecie postaram sie zrobic nowe bo przeciez mam rozyczke z pandory coz za niedopatrzenie z mojej strony niestety zdjecia z muszelka beda w maju bo moja mama ja gdzies zbunkrowala, naciesze się nią dopiero w urodziny 9 maja
Super ta czarna też

Cytat:
Napisane przez melczak0 Pokaż wiadomość
piękna mi się marzy taka ale nie mogę sie na rozmiar zdecydować, mierzyłam już jedną i chcę mieć taką dopasowana i mam pomiędzy
Jeżeli jesteś pomiędzy rozmiarami to raczej bierz mniejszą.One się strasznie rozciągają.Acha i jeszcze trzeba patrzeć bo poszczególne egzemplarze w tym samym rozmiarze potrafią bardzo różnić się długością.
Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dopiero się w miarę ogarnęłam, bo byłam dzisiaj z klasą w kinie na "Sali samobójców" i powiem Wam, że przez pierwsze pół godziny jak wyszłam z kina, nie wiedziałam co powiedzieć Pierwszy raz polski film tak bardzo mi się spodobał Polecam go obejrzeć, bo jest naprawdę genialny

burn-it-up, piękna skórka Jak kiedyś pisałam, że mi się podoba brązowa skórka, to nikt nie zwracał uwagi, a teraz proszę Ale naprawdę cudna jest, muszę ją mieć A te bransoletki z Apartu, co podałaś w załączniku piękne Muszę sobie takie kupić Mogą być dobrym zastępstwem dla Lilou
Idę jutro na Salę Samobójców.Bardzo jestem ciekawa.

Te branso z Apartu na żywo są jeszcze ładniejsze,takie ultra delikatne i nie będą się kłócić z innymi naręczami bransoletek,jakie nosimy