Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 20:37   #3162
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cześć dziewczynki

Wreszcie mam komputer, po dwóch tygodniach odwyku A od trzech dni leżę, bo dostałam jakiegoś zatrucia, wirusa, czy co to jest, no i zdycham
Ale dzięki temu mam przymusową dietę

Ja słyszałam od dziewczyny współlokatora o jakiejś kuracji na przewód pokarmowy, gdzie pije się codziennie rano kieliszek oleju (co jakiś czas innego rodzaju), co podobno bardzo dobrze oczyszcza. Zastanawiam się czy też nie zacząć, bo generalnie tak jak Wy, mam z tymi sprawami duże, bolesne problemy

monia, może skołuj do tego karnetu jeszcze jakąś koleżankę, która ma większy zapał czy lepszą motywację? Bo po co wyrzucać kasę w błoto..

monika13k cześć A na słodycze nie wiem, jak mnie też czasem najdzie to się nie kończy ochota

winyl, każdy tak czasem ma wiesz, że musisz wrócić na jedyną prawdziwą ścieżke jasnej strony mocy, prędzej czy później znajdziesz motywację

kurczę, tyle chciałąm Wam poodpisywać jak czytałam i teraz nie umiem już się pogarniać W każdym razie- cieszę się, że znowu mogę tu pisać