Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - trądzik czy blizny i przebarwienia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 20:02   #5
nicko
Zadomowienie

Dot.: trądzik czy blizny i przebarwienia?

[QUOTE]
[QUOTE=niczka87;25789412]Nie zapędzaj się. Po pierwsze nie zbeształam Ciebie. Po drugie zadziwię Cię, ale leczę trądzik już około 8 lat [straciłam rachubę].

Cytat:

Ok sory mój błąd.

Cytat:
Po trzecie nigdzie nie napisałam, że to nie jest dla Ciebie problem, co się dzieje z Twoją skórą. Po czwarte dalej twierdzę, że skoro wpisałaś się w jeden wątek, zdjęcia tam wrzuciłaś, to po co zakładasz kolejny.
Wpisuję się w różnych wątkach nie oczekując pomocy dla siebie, staram się pomóc innym, walczę z trądzikiem 14 lat i zdaję sobie sprawę z tego co taki człowiek może przeżywać, do każdego trzeba podejść indywidualnie. W tamtym wątku dałam zdjęcia nie w celu uzyskania pomocy, ale po to, żeby dać innym iskierkę nadzieji na lepsze. W tym wątku liczę na konkretną pomoc, nie wiem czy zwalczę to sama za pomocą maści i innych mazideł czy konieczne są zabiegi u kosmetyczki, jeśli tak to jakie, nie znam się na tym.

Cytat:
Po piąte, niby dlaczego nie kwalifikujesz się na wizytę dermatologiczną?[/QUOTE
]
Mój problem zajmuje zbyt małą powierzchnię ciała, do dermatologa chodzą ludzie z prawdziwymi problemami, a wogóle to powinnam się cieszyć, że wyglądam tak jak wyglądam, więc moje leczenie zatrzymało się u GP, który daje mi różne specyfiki do smarowania miejscowego. Leczenia doustnego antybiotykami nie chce mi przepisać, bo mam problemy z wątrobą.

Edytowane przez nicko
Czas edycji: 2011-03-17 o 20:18
nicko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując