2011-03-17, 21:08
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
helol babki; alescie sie dzis upisaly; jeszcze nie nadrobilam; a mnie sie internet odlaczyl ;
Ana; no i co wymienilas te butki??? Jak Ty czytasz gapko, tam napisane trzewiki za kostke dobre dla dzieci do lat 3 i starszych; skoro byly mieciutkie, to co za problem, tymbardziej, ze to buciki jesienne tez;
Kiedys sie uwwazalo, ze takie butki powinno dziecko miec, a teraz twierdzi sie, ze nie musi takich miec i tyle; Ale pokolenia wychowaly sie w takich butkach;
Mam problem; kurde, mojej malenkiej zrobila sie taka jakby ranka w pipusi..... Nie wiem co to jest; wczoraj byla taka plamka jasna, a dzis tak jakby peklo, ; Bede sie musiala z nia jutro jakos wcisnac do pediatry; Do pediatry z tym isc? czy do kogos innego???? 
Boze, nie wiem co to, ona sie tam drapie chyba czesto; a moze to ja jej to zrobilam, bo jej zmywam wacikiem z oliwka w zaglebieniach warg ten serek; robilam to jak byla malusia, moze juz powinnam przestac, i tylko plukac?
jak wy podmywacie dziewczynki???
Boze, oby jej sie do jutra to nie pogorszylo...
A ja mialam isc dzis potanczyc, no ale zapomnialam ze tzta wieczorem nie ma (oddaje sie hobby) i ; juz nie bardzo bede miala okazje.... nosz 
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJlepszego dla
Amelki slicznej dziewuszki, zdrowka, radosci i zeby nie meczyla za bardzo mamusi;
I dwoch slodkich blizniaczkow, tez zeby nie dokazywaly za bardzo;
   : roza:
|
|
|