2011-03-17, 22:46
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Cytat:
Napisane przez s_a_j
dostałam dziś sab simplex niemieckie, podałam od razu małemu, na razie spokój, zobaczymy, czy to nie cisza przed burzą; po tych wszystkich przebojach jakoś nie bardzo wierzę w skuteczność czegokolwiek...
|
saj daj znac, czy zadziałał, u nas podobny temat kolkowy jak u was, niestety
Cytat:
Napisane przez Chantalle
dziewczyny mam problem,nie znam przyczyny zachowania dziewczyn przy jedzieniu. karmie je butlą. na początku jedzą ładnie,po chwili zaczynają się rzucać, machać buzią na boki, rękoma tez bardzo energicznie. Chcą jesć,ale nie jedzą,cos im ewidentnie nie pasuje. sprawdzam temp mleka i jak jest zimnawe juz(wolno one jedzą) to podgrzewam,ale one dalej szal... odbije je i dalej świrują...o co chodzi im? takie karmienie jest strasznie meczące dla nich i dla mnie i tak dlugo trwa...do tego strasznie ulewają,potem sa znow glodne i musze na nowo dokramiac...
|
chantalle a czy karmilas piersia?czy od razu male byly do butli?
bo u nas bylo tak, jak cycem karmiony to spokojny, choc miewal gorsze dni, jak butla to jak maks b. glodny to ciagnal jak dziki, ale jak zaspokoil pierwszy glod to byl ryk, szarpania, cuda na kiju sie dzialy...okazalo sie, ze silikon mu nie podchodzi, woli prawdziwego cyca 
witam sie wieczorową porą, pransko zrobione, obiad na jutro tez, ide sie zaraz kapac, male spi, o dziwo dzis mial dzien do spania, az sama bylam zdziwiona obym nie zapeszyla, cala noc przed nami 
z katarem dalej walczymy, nobla powinien dostac producent fridy, nie wyobrazam sobie, ze dalabym rade tyle glutow sciagnac malemu gruszka na szczescie juz jest ciut lepiej, nie "charczy" mi tak i nie dławi sie w czasie jedzenia
|
|
|