2011-03-17, 23:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
Dziewczyny przyszła dziś do mnie paczuszka z YR 
Tak się cieszę, że złożyłam to zamówienie.  Zobaczcie jakie cudeńka przyszły  I wydałam tylko 74,40
Całkiem gratis jest So Elixir (115 zł), maseczka przywracająca blask Cure Solutions (72 zł  ) i miniaturka płynu micelarnego. 
|
Ale super zakupy! Aż zaczynam żałować, że wyrzuciłam tę ulotkę. Tia, tylko kto by mi za to zapłacił. 
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@
Bardzo mnie kusily kosmetyki Alterry, chce je potestowac, jestem ciekawa, czy sa dobre 
|
Mnie też bardzo kuszą te kosmetyki! Dlatego kupiłam już szampon Alterry papaja i bambus, ale jeszcze nie testowałam. Inne kosmetyki kupię dopiero, jak zużyję zapasy. 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Przyszły sweterki  Te zapinane są takie urocze  Te marszczenia - słodkie 
Niestety nawet nie mam ochoty ich zmierzyć bo od wczoraj jestem strasznie chora
Przyszły też 2 tusze Maybelline One by One do testów - czarny i brązowy, tylko dlaczego nie mogli wsadzić do jednej koperty 
|
Super, że jesteś zadowolona ze sweterków. Ja mam takich rozpinanych 7 sztuk, wszystkie z Allegro. 
Cytat:
Napisane przez Shpilcia
Uu a to czemu? Może dlatego że luty miał mniej dni
|
No właśnie nie wiem, czemu dostałam za mało tej wypłaty. Długość miesiąca nie ma nic do rzeczy - pracuję na godziny i od przepracowanych godzin wyliczają mi kasę. Wszystkie dni i godziny pracy zapisuję sobie dokładnie w kalendarzu i wrzucam też w Excela, który mi wszystko ładnie liczy (muszę pilnować, żeby nie przekroczyć pewnej granicy dochodu). Nawet sprawdziłam, czy się nie pomyliłam, ale nie - wszystko dobrze policzyłam. Nie miałam żadnego manka, żeby mi cokolwiek odjęli. Jutro jadę do agencji spytać o co chodzi, niestety wczoraj nie dałam rady się dodzwonić, a dzisiaj pracowałam, kiedy oni mieli czynne. 
Chciałam dzisiaj zrobić sobie wieczór dla siebie - długa kąpiel, peelingi, maseczki, depilacje, inne cuda, ale troszkę pokrzyżowały mi się plany. Więcej napisałam w klubie, nie chciałam tutaj.

Edytowane przez aktogimka
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:51
|
|
|