Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 23:29   #2015
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja to ogólnie lubie długo posiedzieć wieczorkiem więc jeszcze nie spie
ja tez jestem nocny marek tylko potem potrafie spac do południa ale co tam jutro wolne

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Wiecie co, trochę wam zazdroszczę urządzanie mieszkań, wypróbowywania sprzetów i wszystkiego co z tym związane. Ja swoje mieszkanie "urządzałam" dobrze ponad 7 lat temu i już zapomniałam jak to jest. Pomijam juz fakt, że od tamtego czasu gust mi się zmienił W dodatku wtedy musiałam iść na duże kompromisy bo urządzanie mieszkania w większości finansowali rodzice i wspólnie robiliśmy wszelkie zakupy, więc niektóre rzeczy kosztowały nas długie wojny, np. niebieskie płytki w łazience i toalecie, na które się uparłam, a mamie koszmarnie się nie podobały aż w końcu stwierdziła, że chcę to będę miała ale ona tam nie wejdzie Ale w sumie uparta jestem więc sporo rzeczy wywalczyłam

Ja tzn nacięcie robiłam metalowym pilniczkiem do paznokci, wzdłuż linijki pzyłozonej do papieru. Chodziło o to, żeby zrobić wcięcie w papierze, ale nie przeciąć go, wtedy się nie łamie tylko zagina.

Pierwsze bardzo mi się podobają, drugie nie w moim stylu, ale podobają mi się te wkrętki z nich, szukałam takich ostatnio, ale nie trafiłam.
dziękuję za opinie i za rady juz znalazłam pomysły zeby ta linie robić łyżeczką, drutem, teraz Ty poddajesz pod rozważenie pilniczek - ja pojechalam po bandzie i zaczęłam od nożyczek i chyba za bardzo okaleczyłam papier... ale jutro znów popróbuję

a co do kontaktów z Rodzicami ja tez zastanawiam sie jak to bedzie. Oboje z Tzetem rozpuścilismy Rodziców i ciezko im będzie bez Nas.. aczkolwiek przeprowadzamy sie bliziutko.. niedługo sie okaze czy to plus czy minus...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora