Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 23:31   #2016
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja nadrabiam na wspólnej, bo dziś nie ogladałam
Ja też nie oglądałam bo byliśmy ze znajomymi na pizzy

A w ogóle to kiepski dzień mieliśmy. Rano TŻ zauważył, że rura pod zlewem przecieka:/ Poprawiłam tam uszczelkę i dokręciłam, ale nie wiem czy to wystarczy i na jak długo ewentualnie.... Potem podjechaliśmy do mechanika bo moje autko ostatnio coraz gorzej się sprawowało, w czasie jazdy jakieś tarcie było słychać i gorzej hamował... Auto zostało w warsztacie, mam klocki i tarcze na pewno do wymiany, a być może coś tam jeszcze Jutro mamy dzwonić, może będzie już do odbioru. Pracuję teraz na pół etatu..w ciągu tygodnia pójdzie mi cała pensja: część rachunków (tyle dobrego, że w tym miesiącu mamy ciut mnie niż zwykle), wczoraj zatankowałam, no i części + naprawa. Żyję tylko z oszczędności, które w takim tempie szybko się skończą, zwłaszcza, że część ślubnych wydatków muszę opłacić z własnej kieszeni.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora