|
Dot.: Kocham Go....Chce go odzyskać. Czy napisać i co?
Wiesz co, nie chyba nie wiesz co to miłość romantyczna! Nie wiesz co to znaczy patrzeć sobie w oczy?! A mówiła chyba, że się starał! Starał się to znaczy, probowal zagadc,ale ja uciekałam! Rozumiesz? Bałam sie, ze on jest lepszy ode mnie, ze ja jestem szara myszka.
Jego mama nagle zaczeła wypytywać o mnie, co robie, gdzie sie ucze, o jakas tam sałatke.
Znalam go bardzo dobrze, bo chyba zdarzysz kogos poznac przez okres jednego roku, spotykajac go co tydzien.
A co do tej niby Twojej niesmialosci, to chyba nie wiesz, że faceci tez potrafia być niesmiali, ze tez maja te same problemy co my. Co mial zrobic, jak ja uciekalam przed nim i udawalam ze go nie widze. Nic nie poradze na to, ze zrobilam taki glupi bład, ale teraz chce go naprawic.
I jesli chcesz wiedziec to mam 22 lata, wiec prosze nie oceniaj kogos po pozorach. To co napisalam, to bylo w skrocie przedstawione, ale nie myslalam,ze ktos potafi tak mnie zaatakować. Moze sobie przeczytaj dokladnie to co napisalam.
Ale niech Ci będzie, poprostu mnie nie rozumiesz i myslisz ze wszystkie rozumy pozjadalas.
Edytowane przez katrine166
Czas edycji: 2011-03-18 o 00:34
|