Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbyt duża potrzeba bliskości?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-18, 00:53   #1
Hiccup
BAN stały

Zbyt duża potrzeba bliskości?

Czy może któraś z Was tak ma, że (jak w temacie) potrzebuje zbyt dużo bliskości? Nie chcę się rozpisywać, opiszę swój przypadek i potrzebuję chyba obiektywnej oceny, bo może to ja przesadzam i wymyślam sobie.

Jestem wrażliwą osobą, łatwo mnie zranić, ale nie w tym rzecz. Potrzebuję dużo czułości ze strony partnera, a najbardziej bliskości - w sensie przytulania. Czuję się wtedy bezpieczna, spokojna. Mój chłopak bardzo dobrze o tym wie. Mamy po 21 lat i jesteśmy ze sobą 2 lata. Nie wiem czym to jest spowodowane (może rozwodem rodziców jak byłam mała?), ale nie sądzę też, że oczekuję zbyt wiele. Nie chodzę za nim ciągle i się nie tulę, a już na pewno nie w miejscach publicznych. Rozumiem, że nie każdy to lubi.

Natomiast przy zasypianiu nic mnie tak nie ukaja jak dotyk ukochanej osoby. Mój chłopak tego nie lubi (chyba że sam potrzebuje, ale rzadko) i np. dziś, gdy dla żartów ściągnęłam kołdrę, żeby się przytulił, odwrócił się dupą i powiedział tylko "debil" i "idź się leczyć", powiedziałam coś pod nosem, po czym on "to po ch*j coś gadasz?". I tyle.

Sprawa może nie jest poważna, ale jednak chciałam się wygadać/wypisać. Dlatego nie piszcie proszę po co zakładam tak denny wątek itp. Bo może jestem zbyt nachalna?
Bardzo dobrze wie, że jak się zdenerwuję, jest mi smutno, wystarczy żeby mnie po prostu PRZYTULIŁ, nawet nic nie mówiąc. Oczywiście jeśli chodzi o sex to jest bardzo miły i czuły. Do "po".

Oczekuję od niego trochę zrozumienia, bo naprawdę nie wymagam wiele a tak trudno mu mi to dać...
Hiccup jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując