2006-08-25, 13:38
|
|
|
nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś...
|
Dot.: Tym razem ja proszę o pomoc-sugestie w makijażu wyjściowym
Cytat:
|
Napisane przez yasminek
Kolczyki masz sliczne,moje sa subtelniejsze i maja pięć turkusowych oczek,w twoich jest jeszcze zielen, wiec musialabys zobaczyć jak bedzie sie komponowała z kolorkiem spodnicy.Bransoletki jak najbardziej,najlepiej wiecej ale drobnych,ja mam szerokie,wiec musialabys zobaczyc czy nie byloby za ciezko w całości (oczywiscie jesli zdecydujesz sie na moja pomoc-nie chcialabym sie narzucac  ).Mam również koszulę, rozmiar 36 brązową w turkusowe jakby satynowe paski,delikatne,marszczon ą w biuście.Piszę o tym bo ja cały czas widzę Ciebie właśnie w takim zestawie.Postaram się z całych sił wieczorem zamieścić fotki,ale jeśli mi się nie uda, a jstes zainteresowana to wal jak w dym  maila masz,pozdrawiam M.
|
ale czy koszula nie będzie zbyt...zwyczajna? To spore wesele, wystawne a ja jestem żoną drużby, no i przyznam się...mam wielką ochotę założyć ten gorset rzadko mam okazję w nim wystąpić.
W kolczykach jest taka zielona pistacja ale spódnica też będzie w odcieniu zielonkawego turkusu i powinny pasować .
Bardzo dziękuję za zaangażowanie absolutnie się nie narzucasz, po prostu chcę wykorzystać to co już mam
|