Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-18, 09:53   #2045
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Sto lat! Sto lat!

Niesforna życzę Ci:
dużo miłości, zdrowia,
owocnych przygotowań do ślubu
i spełnienia marzeń!
Wszystkiego Najlepszego!
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
Sto lat Niesforna!!

piękny torcik - sama piekłaś?
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

Niesforna wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrówka, szczęścia, uśmiechu, miłości i spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

Niesforna wszytkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczescia w życiu prywatnym oraz zawodowych, usmiechu na twarzy, słoneczka na co dzien, spokojjnych przygotowan do slubu oraz wszytkiego co sobie wymarzysz
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
u mnie juz 43 dni:P

niesforna wszystkeigo naj:roz a:
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
NIESFORNA wszytkiego naj naj najlepszego
Dziękuję dziewczyny za piękne życzenia
a torcik hehe ma się te zdolności
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
z tego co widziałam to garniturek i suknia są chyba na taśmie przyklejone, dlatego przed ślubem podkleimy to czymś trwalszym, bo jednak księga przejdzie przez wielu gości
no właśnie o to mi chodziło dziękuję za opinię, my pewnie też u nich kupimy

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
wczoraj bylismy na tancach matko co ten instruktor od nas wymagał na drugich zajeciach-rama, glowa wysoko, lekko odchylona, P nie moze mnie zasłaniac, mamy sie stykac polbrzuchem, ramiona zrelaksowane, stopy zlaczone, miekkie kolana, kat prosty w łokciu, nie deptac sie, robic mniejsze kroki ale i tak byl z nas zadowolony robilismy obroty prawe i lewe z przejsciami ma nam dac troche muzyki, zebysmy wybrali sobie co chcemy, bo neistety do naszej piosenki tanczy sie walca wiedenskiego a nie angielskiego ale on tez ma sliczne na pewno cos wybierzemy musze pogadac z dyrektorem, czy bedziemy mogli przychodzic do konferencyjnego po poludniu cwiczyc kroki bo u nas w domu nie ma miejsca
ty mnie nie strasz bo ja jeszcze przed kursem

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora