2011-03-18, 09:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
Napisane przez carolyna86
Sto lat Niesforna!!
piękny torcik - sama piekłaś? 
|
Cytat:
Napisane przez T'ai
Niesforna wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrówka, szczęścia, uśmiechu, miłości i spełnienia marzeń 
|
Cytat:
Napisane przez pomarancza24
Niesforna wszytkiego najlepszego  , dużo zdrowia, szczescia w życiu prywatnym oraz zawodowych, usmiechu na twarzy  , słoneczka na co dzien, spokojjnych przygotowan do slubu oraz wszytkiego co sobie wymarzysz  
|
Cytat:
Napisane przez booziaczek
|
Cytat:
Napisane przez efonka
|
Dziękuję dziewczyny za piękne życzenia  
a torcik hehe ma się te zdolności 
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
z tego co widziałam to garniturek i suknia są chyba na taśmie przyklejone, dlatego przed ślubem podkleimy to czymś trwalszym, bo jednak księga przejdzie przez wielu gości
|
no właśnie o to mi chodziło dziękuję za opinię, my pewnie też u nich kupimy
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------
Cytat:
Napisane przez karolinusienka
wczoraj bylismy na tancach  matko co ten instruktor od nas wymagał na drugich zajeciach-rama, glowa wysoko, lekko odchylona, P nie moze mnie zasłaniac, mamy sie stykac polbrzuchem, ramiona zrelaksowane, stopy zlaczone, miekkie kolana, kat prosty w łokciu, nie deptac sie, robic mniejsze kroki  ale i tak byl z nas zadowolony  robilismy obroty prawe i lewe z przejsciami  ma nam dac troche muzyki, zebysmy wybrali sobie co chcemy, bo neistety do naszej piosenki tanczy sie walca wiedenskiego a nie angielskiego  ale on tez ma sliczne  na pewno cos wybierzemy  musze pogadac z dyrektorem, czy bedziemy mogli przychodzic do konferencyjnego po poludniu cwiczyc kroki  bo u nas w domu nie ma miejsca 
|
ty mnie nie strasz bo ja jeszcze przed kursem 
|
|
|