Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-18, 09:17   #445
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Niom pewnie sama sobie mieszaj przyprawy - sklad jak na np. mieszance do gyrosa, tylko bez E-XXX i cukru i maki
Marynate np. mozna poslodzikowac i zrobic lepsza od kupnej
A jesli jest u Ciebie Leclerc, to polecam produkty ECO+ - nawet w platach sledziowych w zalewie octowej ni ma sladu cukru.
Wszystko inne mieszam ale do gyrosa akurat samodzielne mieszanki mi nie pasują, to jednak nie to Wiele dukanek używa takich gotowych przypraw do gyrosa i myślę że jeśli jest coś na rynku nadającego się dla nas to na pewno zostało to 'odkryte' Dlatego pytam

Leclerka nie mam w okolicy (jak zresztą wielu innych fajnych sklepów) a śledzie to ja tylko lubię samodzielnie przygotowane w oleju z dużą ilością cebulki czyli takie których nam nie wolno

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie bułkę z mikrofali (od dziś PW ), ale wyszła jakaś śmierdząca jajem Dziwne, bo wczoraj robiłam chłopakowi ciacho z tego samego przepisu (i tej samej dostawy jajek :P ) i wyszło pycha, bardzo mu smakowało Tak że nie wiem, co z tą bułką nie tak A miała być pyszna bułka z serkiem i papryką... A tak to będę musiała popołudniu jakoś spożytkować otręby - pewnie właśnie ciacho zrobię
Ja właśnie dlatego nie robię dukanowego pieczywa, jakoś nie mogę się przemóc po tym jak zrobiłam dukanowe tosty paskudztwo wyszło

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora