Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-18, 17:14   #2186
Un_Girl
Raczkowanie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez Kiriko Pokaż wiadomość
Moje zdanie jest takie, że dojeżdżam na uczelnię 2 godziny w jedną stronę, czasem nawet 2,5 godziny. I mnie to nie zmęczyło, żyję, mam się dobrze. Jak usłyszałam, ile płacą za wynajem moi znajomi, to wydaję połowę z tego. Moim zdaniem UŁ też może być ciekawy. Wiadomo, możliwości w Warszawie jest więcej - ale wszystko zależy od tego, co chcesz robić po studiach Na Wawie świat się nie kończy.

kurcze... teraz znów myślę o dojazdach
a co do UŁ - już próbowałam i już więcej nie chcę(chyba, że zaocznie)

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
A ja bym Ci radziła dobrze się zastanowić . Zawsze jest taka opcja, że studia możesz zrobić w Łodzi a po studiach przenieść się do Warszawy. 2h dojazdy to sporo czasu, na dłuszą metę może Cię to bardzo wyeksplatować a dojazdy też sporo kosztują.
Kolejna rzecz to to, że studia wieczorowe na UW są bardzo drogie i szczerze mówiąc nie wiem czy tego warte. Już wolałabym iść na dzienne niż płacić takie pieniądze, a o samym UW slyszałam też dużo negatywnych opinii.
Musisz wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw
wiem, wiem... hmmm...

już sama nie wiem co mam robić.
od rana boli mnie brzuch, nie mam siły się ruszać, a jeszcze do pracy muszę iść.. najadłam się apapu i nic nie działa.. eh ;/

wczoraj bardzo pokłóciłam się z mamą o te studia...
czuję, że mogę jechać, że nic mnie już tu nie trzyma, wręcz przeciwnie..
usłyszałam, że i tak to nic nie da, nie dostanę się, nie znajdę pracy, że do niczego się nie nadaję i w ogóle... tylu przykrych rzeczy w życiu nie usłyszałam...
Un_Girl jest offline Zgłoś do moderatora