2011-03-19, 19:07
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
nie no w tym roku to jest spoko - raz w styczniu byłam z nimi u lekarza i bez antybiotyku
no i raz na pogotowiu z Grzesiem aby go osłuchł dok - teraz ma jakis katarek, ale moj szwagier przyszedł z dziećmi - gluty i kaszel ale to na klub jesli juz, wiec teraz czekam tym bardziej, ze dzis sniła mi sie Mama - a u nas to oznacza jakies chorobsko
zieciunio rosnie - dranski jest i jak kazdy chłop - mami synek
a wazy ok 11 kg
Cytat:
Napisane przez gucia6
mnie tez to denerwuje, bo tu chodzi o zdrowie i to nie tylko moje, ale tez moich dzieci z przyszlych ciaz. Rozmawialam dzis na ten temat z kierownikiem laboratorium i mi powiedzial, ze juz nie raz po calym dniu pracy z rozpuszczalnikami ladowal na pogotowiu
|
uciekajjjjjjjjjjjjjjjjjjj szybko - toz to wielce niepowazne - zero szacunku dla zdrowia
Cytat:
Napisane przez bogus85
Przenosimy sie na polnoc.
|
udanej przeprowadzki
Cytat:
Napisane przez martaN23
moja tej nocy właśnie taka akcję zrobiła  Nie mogłam jej uspokoić ani na rękach,ani herbatka nic kompletnie,gorączki nie miała-więc zdobyłam się na odwagę i dałam jej czopka-usnęła za 15min ale tak się wierciła i pojękiwała cała noc  a tż na pierwszą zmianę-nieprzytomny!ciekawe co będzie dziś?A to przez zęby?3 czwórki wyszły nie ma jeszcze za to górnej 2!nie wiem jak jej te zębuchy idą?
|
Grzes tez sypia gorzej jak zeby mu dokuczaja
Cytat:
Napisane przez brombusia
Tatusia za nos ciągnął żeby się obudził, potem nam śpiewał i cały czas się chichrał, no masakra jakaś.
|
u nas na szczęście Grześ jak poczuje ze jest ze mna to zasypia szybko - ale bywaja wyjatki
|
|
|