Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-19, 19:07   #1026
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
powiedziałabym że to jest właśnie coś nowego
witaj Madzia
a jak mój zięciunio? ile waży?
nie no w tym roku to jest spoko - raz w styczniu byłam z nimi u lekarza i bez antybiotyku
no i raz na pogotowiu z Grzesiem aby go osłuchł dok - teraz ma jakis katarek, ale moj szwagier przyszedł z dziećmi - gluty i kaszel ale to na klub jesli juz, wiec teraz czekam tym bardziej, ze dzis sniła mi sie Mama - a u nas to oznacza jakies chorobsko
zieciunio rosnie - dranski jest i jak kazdy chłop - mami synek
a wazy ok 11 kg

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
mnie tez to denerwuje, bo tu chodzi o zdrowie i to nie tylko moje, ale tez moich dzieci z przyszlych ciaz. Rozmawialam dzis na ten temat z kierownikiem laboratorium i mi powiedzial, ze juz nie raz po calym dniu pracy z rozpuszczalnikami ladowal na pogotowiu
uciekajjjjjjjjjjjjjjjjjjj szybko - toz to wielce niepowazne - zero szacunku dla zdrowia

Cytat:
Napisane przez bogus85 Pokaż wiadomość
Przenosimy sie na polnoc.
udanej przeprowadzki

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
moja tej nocy właśnie taka akcję zrobiłaNie mogłam jej uspokoić ani na rękach,ani herbatka nic kompletnie,gorączki nie miała-więc zdobyłam się na odwagę i dałam jej czopka-usnęła za 15min ale tak się wierciła i pojękiwała cała noca tż na pierwszą zmianę-nieprzytomny!ciekawe co będzie dziś?A to przez zęby?3 czwórki wyszły nie ma jeszcze za to górnej 2!nie wiem jak jej te zębuchy idą?
Grzes tez sypia gorzej jak zeby mu dokuczaja

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Tatusia za nos ciągnął żeby się obudził, potem nam śpiewał i cały czas się chichrał, no masakra jakaś.
u nas na szczęście Grześ jak poczuje ze jest ze mna to zasypia szybko - ale bywaja wyjatki
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora