Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-19, 19:25   #2105
cebulkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
no jak dziwna... może jej się po 3 miesiącach rozleciał...
a według prawa gwarancja na takie rzeczy jest 2 lata.
ano, nie planowała przecież kiedy jej się rozpadnie... nawet nie wiedziałyśmy obie że to już 3 miesiące...
Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie opinie o kremie na rozstepy??
ja nie używałam ale mam dwie klientki które chwalą, ale one obie używały w czasie ciąży żeby uniknąć a nie likwidować...
Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Zamawiałyście może te żelowe poduszeczki pod stopy?? Właśnie mam jedno zamówienie na nie ale moja mam też jest nimi zainteresowana, tylko pyta, czy je się jakoś podkleja w bucie, czy jak? Jak one się trzymają?
ja chwalę - zazwyczaj bolą mnie stopy od pantofelków na obcasie i z cienką podeszwą więc zamówiłam jak się wybierałam na wesele... butki bez palców, mnie się poduszeczki trzymały idealnie, wytańczyłam się za wszystkie czasy i bez obolałych stóp
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
i dołączam się do pytania o poduszeczki,i czy stopa się ich obrze trzyma? bo ja mam ten problem,że mam wąskie stopy i chodząc w jakichkolwiek sandałach mam palce poza butem,na betonie może by mi przytrzymały stopę
przetestowałam też z lekko zbyt luźnymi i pięknie wypełniły butki ale nie testowałam w sandałkach tylko takich niepełnych, z odkrytymi palcami. myślę że mógłby być problem w przypadku zapiaszczenia?
Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Zapytam jeszcze z ciekawości, co oni właściwie wysyłają na te przeprosiny? Cos z netto? Nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji i nie korzystałam z takiej opcji dlatego pytam.
ja dostałam dwa toniki solutions - jak dla mnie bezużyteczne

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora