Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedłużanie rzęs-WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-20, 18:02   #2169
Luthessa
Przyczajenie

Dot.: Przedłużanie rzęs-WĄTEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez halinka84 Pokaż wiadomość
szczerze niewyglądaja zle ale uważam ze sa za rzadkie powinno byc ich wiecej.
To ja sie pochwale swoimi moje swiezo uzupelnione;]

WOW!! Piękne Halinka!

Dziewczyny mam krótkie rzęsy, jestem z Warszawy chciałabym sobie przedłużyć, ale nie chciałabym wydawać pieniędzy na poźniej gołe rzęsy! Widziałam niektóre zdjęcia i opinie, czy któras mogłaby mi polecić dobry salon albo kosmetyczkę? W Wawie jest tyle...ale kto tam wie, co za oszustki są...pomóżcie

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez szparkotka Pokaż wiadomość
witam rzesomaniaczki
dodaje kilka zdjęć mojej pracy i oczekuje szczerych opinii,
klientka używała zalotki więc jej rzęsy były troszkę powichrowane ale ogólnie byłam zadowolona z efektu. po 3 tygodniach straciła około 15 rzęs, ale postanowiła zdjąć rzęsy bo podczas snu podobno wchodziły jej do oczu, nie mam pojęcia jakim sposobem, może ktoś miał podobny przypadek w swoim doświadczeniu??
długości rzęs na fotkach to 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, czy to nie za dużo długości myślicie ze powinnam zrezygnować z 8-ek .
Przyjme wszelkie słowa krytyki ponieważ zależy mi żeby robić to perfekcyjnie. Przy zdejmowaniu każdej rzęsy pojedyńczej zauważyłam że tylko jedna rzęsa była przyklejona do dwóch naturalnych (jakaś malutka się zawiruszyła;p
pozdrawiam serdecznie i czekam na komentarze te miłe i nie miłe
Są niezbyt, powinnaś wiedzieć że trochę okropnawe, za grube, za długie i chyba niezbyt dobrze założone, to nie powinno tak wyglądać! Widać że sztuczne.

Widziałąm ostatnio kelnerkę, która miała źle założone i chyba zosatły jej na oku ze 4 rzęsy megadługie, widok jak na halloween.
kto może się pochwalić ładnie założonymi, wrzućcie Wasze rzęsy!
Dajcie mi trochę nadziei bo...wolę do końca życia maskarą smarować jak tak dalej pójdzie.... :/
A za zdejmowanie się coś płaci?
Luthessa jest offline Zgłoś do moderatora