Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 20:30   #728
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
W kwestii depilacji, uparcie milczę, i się nie wypowiadam... bo NIGDY nóg nie depilowałam, w sensie nie, że lubię busz, ja nie mam włosów na nogach i rękach wcale, to znaczy, są jakby dobrze przez lupę popatrzeć, ale taki bardziej meszek.
Cały czas nadrabiałam Wasze posty ze stoickim spokojem... ale to mnie dobiło... NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI NA TYM ŚWIECIE!!!

Cytat:
Napisane przez veloute Pokaż wiadomość
A do Europy wysyłają? I jak wygląda cenowo przesyłka?
Mój TŻ złapał za mapę i chciał jechać samochodem - wariat
Aleee jak zobaczył, że musiałby przez Irak, to mu się odechciało
Tak szybko się zniechęcił? No wiesz... co to się teraz robi z tymi mężczyznami...
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
i się jeszcze z matką ścięłam...w końcu urodziła 2 dzieci, była w ciąży, więc przecież wie lepiej....przecież tamto dziecko się nie liczy, przecież g..ówno wiem, w ogóle jakby nigdy nie istniało się zachowuje...
Wiesz, dla starszego pokolenia, które nie zaznało USG, dziecko pojawiało się dopiero w czasie porodu... Wcześniej to była tylko ciąża... Przynajmniej dla tych kobiet z mniejszą wyobraźnią... Teraz też tak często jest... poczytaj chociażby na Wizażu... Są wizażanki, dla których to "tylko płód"... Dla innych zaś to od razu jest dziecko... Moja babcia ma do tej pory wypisany smutek na twarzy, kiedy wspomina swoje nieżyjące dzieci... Jedno zmarło w siódmym dniu życia, drugie poroniła... Bała się więcej próbować...
Ty sama wiesz najlepiej, czy miałaś dziecko, czy nie. Jeśli uważasz, że tak - to nikt nie ma prawa Cię tego pozbawiać. Dla mnie temat nie podlega dyskusji.

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
cicho... rzepa to też zapach natury
zapach natury to też wyziew z paszczy z samego rana... nie polecam

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
A propos tej piosenki to mój Tata podśpiwywał ją jak był w szpitalu z powodu połknięcia sztucznej szczęki (takiej niepełnej chyba koronka to była) Akcja była następująca. rodzice pojechali do sanatorium 40 km od Kielc.W 1-szy dzień imprezka i tatuś łapczywie jadł śledzie. Połknął proteze .O 2 w nocy tel do domu. Niech K. przyjedzie po ojcai weźmie go do szpitala.Przywiózł go. Próbowali wyciągnąć protezę górą. ale się nie udało.Poszło do żołądka.I prześwietlali i monitorowali czekając na naturalne opuszczenie szczęki z organizmu.
Po kilku dniach nastapił wielki dzień i Tata powiedział,że ta piosenka, ze słowami " bo ja mam zęby w dupie" jest jego hymnem
No to tata pocisnął A pamiętacie ten "wierszyk" do powtarzania:
- ząb - zupa zębowa - dąb - zupa dębowa - itd.

A teraz przebłysk Sherlocka Holmesa w wydaniu mojego męża:
ja: ciekawe, czy mała wypastowala sobie buty na jutro...?
mąż: chyba tak, bo wszystko jest urąbane...

A u mnie dzisiaj wiosennie było...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując