Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prywatność w związku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-20, 22:51   #2
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Prywatność w związku

Cytat:
Napisane przez nataliana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam problem, chciałam poznać Waszą opinie na temat prywatności w związku, otóż jestem od 3 miesięcy z chłopakiem ( znam go od prawie 4 lat). Kiedy zaczelismy byc ze soba zaczal robic sie.. zaborczy? Np glupi facebook, poczta, telefon komorkowy... chcialam z nim porozmawiac o granicach prywatmosci z naszym zwiazku i zawsze konczylo sie to klotnia...powiedzial ze on nie ma nic do ukrycia i ze moze mi nawet podac haslo do doslownie wszytskiego, moge mu zagladac w komorke itd .. powiedzialam ze nie chce ze kazdy ma swoja prywatnosc itd i nie bede mu szperac tak jak i on mi nie bedzie.. a on powiedzial ze za pewne mam cos do ukrycia bo jesli ludzie sie kochaja to nie maja przed soba tajemnic, na to ja ze ja przed nim nie mam tajemnic tylko jesli jestesmy w zwiazku to nie znaczy ze nie moge miec swojej malej sfery, ze nie zaglada sie nikomu w komputer itd itd na to znowu ze jesli tak mowie to znaczy ze mam cos do ukrycia... zaniechalam tematu... pozniej rozmowa telefoniczna co robie, mowie mu ze wystawiam rzeczy na allegro, a on : podaj swoj nick, chce zobaczyc ( od razu jak widzicie musi wiedziec, inaczej nie bylby soba) ja powiedzialam ze nie, on dlaczego, ja po prostu nie, niczego waznego nie wstawiam itd ( licytuje tam cos dla niego ) wiec jasne ze nie podam mu, a jemu chodzi tylko o przesledzenie mnie, wiec wielka afera ze glupie allegro jest wazniejsze od niego. Mnie juz to meczy, po prostu meczy, dziewczyny czy przechodzilyscvie cos podobnego w zwiazku ?? Czy to jest normalne?? Ja nie zgodze sie absolutnie mna to zeby mi szperal w moich prywatnych rzeczach, a rozmowa z nim o tym zebvy te granice wytyczyc to rozmowa jalowa........pomozcie prosze
pozdrawiam
N.
nie, to nie jest normalne. zapytaj go, dlaczego ci nie ufa. przeciez bez zaufania nie da sie stworzyc szczesliwego zwiazku. nie podawaj mu hasel, nie pokazuj telefonu, bo bedzie Cie ciagle kontrolowal.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując