Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-21, 11:15   #201
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Widze temat butelkowy - ja nie chce butelek z plastiku, zastanawiam się nad szklanymi z dr brown'sa
Lemoorka ja tez zastanawiam sie nad tymi buteelkami dr brown'sa, polecila mi je moja kuzynka bo u niej sie sprawdzily super

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Przyznam się, że w toku regularnego podczytywania Was w poprzedniej części stałam się Waszą zagorzałą fanką.

Może to znak, ze urodzę w sierpniu. Z terminem 1-2 września jest to prawdopodobne
Tymczasem ponawiam subskrypcję kolejnej części

Buziaki
Brida zapraszamy mamy w swoim gronie tez dziewczyny z terminem na czerwiec

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
ja slyszalam ze nie wolno pic soku z malin, ale nie pamietam dlaczego. Tak mi sie o uszy cos obilo...
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
sok można, wyciągu i naparu z liści malin nie można, a przecież sok nie robi się z liści nie ...
Zgadzam sie ze Słoneczkiem ja pije kilka herbat z sokiem malinowym dziennie, uwielbiam

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
No tak na 4 osoby 1 blacha to tylko smaka można sobie narobić U Nas na 3 sztuki jest akurat tak ze jesteśmy najedzeni Raz jak zrobiłam 2 to sie tak napchaliśmy ze ze 3 godziny leżakowaliśmy bo sie ruszyć nie można było Też lubię na drugi dzień taką z mikrofali, jest wtedy taka mięciutka
My z mezulkiem wczoraj tez szamalismy pizze pyyyycha

Brumek, Zmalowana, jacieeeee za wizyty !!!

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:34
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora