Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez brumek
Jakub i Kuba to dokładnie to samo. Ktoś kto mówi że to inne imiona gada bzdury 
A we wszystkich księgach imion są dwa osobne imiona Tymon i Tymoteusz (choć w którejś z nich tez widziałam że Tymon był niby zdrobnieniem).
|
No Ja też to wiem, ale ta osoba za każdym razem kiedy zaczynał się temat imion to podkreślała że Kuba i Jakub to zupełnie inne imiona, my dla świętego spokoju już żeśmy się nie odzywali, niech sobie tkwi w tym przekonaniu...
Właśnie oglądałam Siódme Niebo i tam jest Tymon ale oni oczywiście amerykańce mówią Timon zupełnie inaczej to brzmi z ich ust.
Mnie się podoba Tymoteusz mam miłe wspomnienia z tym imieniem a znając życie nikt na niego nie będzie mówił Tymoteusz tylko Tymek Tymuś itp ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez margaret82
Hehe co do imion to ja mam koleżankę Ninę i na 3 roku studiów taka dziewczyna się jej pyta czemu ona się podpisuje zdrobnieniem a nie pełnym imieniem. Koleżanka zrobiła taką minę  i pyta o co jej chodzi  A tamta z tekstem że powinna sie podpisywać Janina bo potem wykładowcy mogą jej nie zaliczyć obecnosci jak sie będzie podpisywac skrótem  Od tamtej pory wołaliśmy na Ninę - Janka 
|
  No proszę Cię poważnie?!
Choć Ja kiedyś dostałam wierszyk miłosny do skrzynki i podpisane
pięknie ładnie dla RZANETY tak jak piszę przez RZ, do tej pory nie wiem kto mi to napisał 
~~*~~
A Ja czuje jak brzuch mi się powiększa, niby ok ale nie miłe uczucie i powoli czuje dyskomfort nawet w głupim siedzeniu