2011-03-21, 22:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
ale pozycja  hihihi
Jutro do pracy 
|
Jak było go widać w całości to miał jeszcze lepszą, ręce za głową, nogi wyciągnięte - jak na wczasach
Cytat:
Napisane przez anciaahk
19natka88 - gratuluję chłopaka i udanej wizyty!
Teraz relacja z mojej - nie będę oryginalna - chłopak  . Co prawda, nie jest to jeszcze pewne i doktor swojej głowy nie chciał dać, ale powiedział, że gdyby miał stawiać kasę, to postawiłby i to dużą. I pokój kazał malować na niebiesko  . Poza tym wszystko raczej w porządku. Też mam dość nisko łożysko (przodujące), ale lekarz mówił, że to się jeszcze może podnieść. Czytałam, że to może być od tych moich operacji ginekologicznych, ale nawet go nie spytałam o to. Dzidzi już w takim "wieku" nie mierzy, tylko zważył. Ciężko byłoby nawet zmierzyć, bo nóżki miał podkurczone, śmiesznie kłapał buzią i połykał wody chyba. Pierwszy raz na wizycie był też mąż i jest baaardzo szczęśliwy.
Za 4 tygodnie usg połówkowe, mam do tego czasu zrobić test na konflikt krwi i jakieś antyciała z tym związane.
|
To ja też gratuluję chłopaka Mi kazał zrobić obciążenie glukozą a ja dla własnego spokoju powtórzę sobie toxo
|
|
|