2006-08-26, 15:19
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ---> Własnoręcznie Zrobiony Notes:)
Cytat:
Napisane przez dzióbek
No jak dla mnie bomba.. Tylko... (tak z ciekawości zapytam) co będziesz w nim zapisywać:P? I właściwie jaki jest "cel" tego pięknie zdobionego notesu.. A tak poza tym to gratuluję pomysłu i talentu (mnie Bozia chyba nie obdarowała żadnym.. A może go jeszcze nie odkryłam:P)
|
ten notes bede traktowała tak samo jak kazdy inny, więc to co sie w nim znajdzie będzie przypadkowe:P Sama dokładnie nie wiem co będe w nim zapisywać, na pewno nie bede go brała do szkoły, bo nie nadaje się do tego:P hehe ale często w takim notesie ląduja słówka z języków obcych , które wypisuje z książek , żeby łatwiej było się uczyc (profil językowy;/)
Często tez jakies przypadkowe szkice...... jakies wiersze , które przemkną przez moją głowe od czasu do czasu...... lubie pisac i malowac, więc notes jest dla mnie bardzo wazny..... częsc mnie:P
No a pytanie pewnie zadałaś ze względu na okładke hehe, bo wogóle tresc jaka ona przekazuje, może budzic mieszane uczucia:P No ale na początku okładka notesu nie miała byc okładką notesu, ale okładką albumu...
ostatecznie tak wyszło:P heh, zamotałam :P
Pozdrawiam i dziekuje za miłą opinie
PS. co do talentu, to na pewno jeszcze nie odkryłaś, bo jestem pewna że jakiś masz... kazdy ma, więc szukaj
|
|
|