Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ---> Własnoręcznie Zrobiony Notes:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-26, 15:19   #3
Minoda
Rozeznanie

GG do Minoda
Dot.: ---> Własnoręcznie Zrobiony Notes:)

Cytat:
Napisane przez dzióbek
No jak dla mnie bomba.. Tylko... (tak z ciekawości zapytam) co będziesz w nim zapisywać:P? I właściwie jaki jest "cel" tego pięknie zdobionego notesu.. A tak poza tym to gratuluję pomysłu i talentu (mnie Bozia chyba nie obdarowała żadnym.. A może go jeszcze nie odkryłam:P)
ten notes bede traktowała tak samo jak kazdy inny, więc to co sie w nim znajdzie będzie przypadkowe:P Sama dokładnie nie wiem co będe w nim zapisywać, na pewno nie bede go brała do szkoły, bo nie nadaje się do tego:P hehe ale często w takim notesie ląduja słówka z języków obcych , które wypisuje z książek , żeby łatwiej było się uczyc (profil językowy;/)
Często tez jakies przypadkowe szkice...... jakies wiersze , które przemkną przez moją głowe od czasu do czasu...... lubie pisac i malowac, więc notes jest dla mnie bardzo wazny..... częsc mnie:P
No a pytanie pewnie zadałaś ze względu na okładke hehe, bo wogóle tresc jaka ona przekazuje, może budzic mieszane uczucia:P No ale na początku okładka notesu nie miała byc okładką notesu, ale okładką albumu...
ostatecznie tak wyszło:P heh, zamotałam :P
Pozdrawiam i dziekuje za miłą opinie
PS. co do talentu, to na pewno jeszcze nie odkryłaś, bo jestem pewna że jakiś masz... kazdy ma, więc szukaj
Minoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując