Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-22, 14:38   #1447
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Skoro mają same pozytywy to może to takie jednorazowe nieporozumienie myślę że neutral juz coś da (im do myślenia i innym też)
Wiadomo ze jak się coś kupuje to chciałoby się to coś dostać, ale cóż bywa szkoda nerwów na takie sytuacje

Kurcze strasznie mnie kusicie tym fotelikiem...od kiedy zaczęłyście pisać o fotelikach to marzy mi się nowy rower i fotelik...ale kurka nie wiem czy mnie stać na nowy rower a na zwykły górski też można przypiąc fotelik? może do mojego starego brzydkiego bym kupiła fotelik
Przyznam szczerze, że rzadko czytam neutrale, a jakbym jeden zobaczyła to by na mnie wrażenia nie zrobił. Negatywy sprawdzam zawsze, jak jest kilka.

To zależy jakiego masz górala. Małż ma takiego, że nie zamontuje fotelika bo ma amortyzator z tyłu.
I jeszcze czytałam opinie, że nawet jeśli piszą, że bez bagażnika montowanie to lepiej, żeby jednak ten bagażnik pod fotelikiem był.
Ale bagażnik można dokupić

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
No jestem strasznie ciekawa jak Zosia zareaguje na takie atrakcje
Zuzka krzyczy tylko jak buty przypinam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora