Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-22, 15:12   #2521
monika267
Raczkowanie

GG do monika267
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
no mi jeszcze w cycki poszło bo miałam 85 C a teraz mam E i się martwię co będzie potem i do tego jeszcze cała puchnę więc wyglądam jak taki słonik

nie to moje w 33 tc/34tc ważyło 2200 ok bo dokładnie nie dało się obliczyć bo główka już w kanale i ginka nie mogła zmierzyć i podała na oko . I do porodu już się nie dowiem ile wazy
Ja to bym chciala miec przynajmniej w ciazy porzadne duze cycki a tu du....choc Tż mowi ze przynajmniej sa jedrne i sterczace moze to i dobrze????po pierwszej ciazy nie mialam obwislych a karmilam 8 m-cy wiec mam nadzieje e teraz tez tak bedzie choc w I c byly jeszcze mniejsze niz teraz hihi dopiero jak mleko sie pojawilo to troszke urosly ale nie duzo

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

A co do filmu to szalu nie ma

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

ja mam 107cm i tez jest duzy tylko ze ma m 173cm wzrostu to jakos to wyglada a puchna mi nie raz palce u rak stopy sporadycznie jak sie duzo nachodze
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora