Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-22, 15:33   #1452
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

bylimsy na malych zakupach i zajrzalam do cocodrillo , oczywiscie przeceny i wzielam dla malej spodnie , blezerek i tuniczkerajstopki z abs i skarpetki

Werka zjadla spora porcje gulaszu z kasza gryczana , a wczesniej przed wyjazdem miske zupki warzywnej, niby apetyt lepszy tylko ze ze sniadaniem zawsze cuduje , nie chce jesc

ciagle zapominam......P4W wspolczuje

idziemy na plac zabaw bo u nas dzisiaj ciepelko

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Czeko a może tylko źle spłukany szampon?

raczej dobrze splukuje , wiec chyba nie to

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny

Tez się zastanawiam czy to nie zatoki, ale chyba nie. Już sama zresztą nie wiem, nic nie wiem....
Werka miala kiedys zatoki zajete wlasnie i katar tez ciagle gesty , konca nie bylo widac i tez ropka z oczu jej szla, wtedy pomogl antybiotyk bo to juz zapalenie bylo i deflegmin wlasnie

a wlasnie ja chyba mam zapchane zatoki........mialam katar ale juz nie mam , nic mi nie leci a zle mi sie oddycha , w nosie nic nie mam a tam wyzej cos mi siedzi , sprobuje ibuprom zatoki brac moze odblokuje

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora