Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy krok do nieznajomego chłopaka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-22, 15:13   #2
vanity__
Raczkowanie

Dot.: Pierwszy krok do nieznajomego chłopaka

Ja nigdy nie robilam pierwszego kroku, bo uznawalam że to nie dziewczyna, a chlopak powinien. Do czasu.. Też jestem w klasie maturalnej, i we wrześniu do mojej szkoly doszedl pewien chlopak (również z równoleglej klasy). Pamiętam, jak wszystkie dziewczyny za nim lataly, chyba nie bylo dziewczyny której się on nie podobal. Mi też, rzecz jasna ale nie mówilam tego nikomu i nie robilam z tego wielkiego halo jak reszta. Poznalam się z nim jakoś 2 tygodnie później, po prostu podeszlam do niego i zapytalam się o jakąś ✂✂✂✂✂✂✂e, i jakoś do stycznia tego roku mieliśmy ze sobą dobry kontakt. Jakoś przed feriami nasza wspólna znajoma robila domówkę, i rzecz jasna- on też przyszedl. Na imprezie trochę za dużo wypilam i powiedzialam mu że mi się podoba (czego oczywiście nie zrobilabym nigdy na trzeźwo) i od tamtego czasu byliśmy razem. Myślalam że to wielka milość, a po miesiącu czar prysl

Co do Twojej sytuacji.. ja bym się patrzyla na niego i uśmiechala, może się przemożesz czy coś? bo szczerze mówiąc nie mam innego pomyslu..
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując