2011-03-22, 15:29
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fat Loss Jimpness Beauty/ Slimming Beauty
Cytat:
Napisane przez Millerna
Być może oryginalne kapsułki FatLoss działają, ale mam wątpliwości co do tych sprzedawanych an allegro. Hmm sama pokusiłam się, żeby sobie takie zakupić... Na jednej z tych aukcji właśnie jak ta podana w Twoim linku. W tytule - ,,Znasz zelixa, merida..." Muszę powiedzieć, że nie mam pewności czy sprzedawane tam preparaty są oryginalne. Ponieważ wystarczy wpisać w google Fat Loss i mamy mnóstwo zdjęć tego oto preparatu. I kapsułki nie wyglądają tak jak te sprzedawane na allegro. Poza tym pani na allegro sprzedaje je w plastikowych pojemniczkach, a nie w oryginalnych blistrach. Kapsułki które otrzymałam miały kolor brązowy i pachniały... Uwaga! przyprawą maggi. A kapsułki które można zobaczyć w internecie mają kolor niebiesko- zielony. Mało tego! Przy zakupie pytałam panią jaki kolor mają kapsułki. Nawet wysłałam jej zdjęcie z internetu i powiedziała ze to dokładnie te tabletki. Niestety otrzymałam co innego. Kiedy zażądałam zwrotu pieniędzy oznajmiła ze otwartego opakowania przyjąć nie może...
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------
I tak.. Mam ten preparat w domu ale boję się go zażywać
MOJE ZDANIE JEST TAKIE. JEŚLI JUŻ KUPOWAĆ TO W ORYGINALNYCH BLISTRACH!!! NIE W PLASTIKOWYCH POJEMNICZKACH NA KTÓRE WYSTARCZY NAKLEIĆ ETYKIETĘ I WSYPAĆ BYLE COO
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------
preparat kupiłam własnie u tej pani... wg mnie OSZUSTKA!!!!
|
Na opakowanie nie wystarczy nakleić byle co, GIS tego nie dopuści do obrotu. Ten specyfik jest także w sklepach a dlaczego nie ma tego w blistrach?
Dlatego, ze ktoś nie legalnie sprowadza i tak naprawdę nie ma pewności co jest w środku, sanepid nie badał i nadzór farmaceutyczny także.
|
|
|