Utrzymanie
Śniadanie: porcja ekologicznego musli orkiszowego bez dodatku cukru (płatki orkiszowe, suszone morele, suszone śliwki, suszone truskawki, suszone maliny, suszone jabłko, sezam, słonecznik, pestki dyni, siemię lniane) z jogurtem naturalnym wymieszanym z rozgniecionym bananem, migdałami i miodem lipowym, kubek kawy zbożowej
II Śniadanie: 2 kromki razowca na zakwasie z ziarnami z pastą z ciecierzycy, ogórkiem, żółtą i czerwoną papryką i kiełkami słonecznika + kilka rzodkiewek
duże jabłko
Obiad: ziemniaczki w mundurkach, sałatka z buraczków z cebulką, kiełkami rzodkiewki, sokiem z cyryny i olejem lnianym, porcja śledzika z ogórkiem kiszonym, jabłkiem, jogurtem naturalnym i pieprzem
Kolacja: (właśnie idę jeść): porcja sałatki greckiej (feta, oliwki, pomidor, ogórek, żółta papryka, cebulka, kapusta pekińska, bazylia, zioła z winegretem z soku z cytryny i oleju z pestek dyni) + kromka razowca z masłem, czosnkiem i ziołami (lekko zgrilowana w piekarniku)
+2l wody, 1h chodzenia, 1h basenu
proszę o ocenę
