Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-22, 22:34   #1472
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
rzyrafko, jesteś niezastąpiona.
ojtam
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Punkty niestety policzone dobrze, eh, szkoda, nadzieja ostatnia rozwiana, trzeba się dalej uczyć, może na ustny się wybiorę tym razem. Strasznie przemarzłam czekając w kolejce 4 godziny na zewnątrz, najstarsza uczelnia w Polsce ze swoimi najstarszymi budynkami daje mi podwójnie w kość.
U nas na korytarzach jest taki ciąg wietrzny, jakiego na błoniach z latawcem próżno mi szukać ostatnio w te największe zimowe mrozy przypadkiem się tam znalazły panie szatniarki i ku uciesze całej obserwującej zdarzenie grupy od razu przystąpiły do akcji zwoływania wszystkich konserwatorów w celu wyjaśnienia i naprawienia sytuacji- a nie udało się to nikomu przez cały mój okres studiowania
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
ależ mi ostatni tydzień szybko zleciał, mój dziadek nie miał już siły walczyć, w czwartek odbył się pogrzeb... na niecałe trzy dni przyjechała moja siostra; z nią obok lepiej zniosłam ten czas, choć niewyspana byłam przez cały tydzień

strasznie mi się pogorszył stan cery (pewnie przyczyniły się do tego słodycze którym nie umiem powiedzieć nie) pojawiły się wypryski jakich nie miałam od miesięcy i bardzo sucha łuszcząca się skóra zabieram się zaraz za porządne rolniczenie, może jutro obudzę się piękniejsza

stres, niewyspanie i nawet kiepski nastrój potrafią nieźle namieszać na twarzy, wiem coś o tym

Wkleiłam nowe pazurki, dzikie są
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora