2011-03-23, 06:34
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Napisane przez nusia114
Mam garba i skrzywiony nos, także część kostna niestety
|
To na pewno bedzie całkowita korekta nosa. Ja zapłaciłam 1300 euro, czyli ok 5000 zł. Robiłam w Czechach we Frydku-Mistku u dra Libora Polaka. A w Polsce operscje wahają sie od7do 9 tys.
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Irisfeal
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was usuwała tylko garb z nosa? Ogólnie nie narzekam(wiadomo mógłby być zawsze trochę mniejszy czy węższy ale ujdzie) tylko ten garb mnie denerwuje.. Przez niego cały nos wygląda na duży.. Jak wygląda usunięcie? Bardziej inwazyjna operacja? Trochę mnie przeraził czas gojeń i przypadki zapadnięcia się części nosa po operacji na wskutek np urazu i chyba nie chciałabym podejmować ryzyka operacji całkowitej..
|
Ja tez uważam że powinnaś zrobić całkowitą korektę. Ja miałam malutkiego garba na nosie z lewej strony, tak ze nie rzucał siebardzo w oczy, nos był tylko odrobinę za duzy, a leksrz zalecił mi całkowitą korektę, szczerze mówiąc to się zdziwiłam, ale nie ma sie czego bać. Nic nie boli, tylko strasznie sie wyglada przez pierwszy tydzień po operacji. Ja mam jeszcze gips na nosie, więc nie wiem jak wyglada, ale juz od dołu widać że jest ładniejszy. Nie wahaj się. Naprawde warto.
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------
Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333
olunia245 nom odliczam razem z tobą do twojej operacji.Zleci szybko jak nie wiem.A co do zdjęć to z pewnych powodów ,o których mogę napisać na facebooku np. nie dodam już tutaj zdjęć. Nos wygląda coraz lepiej,a ja kiepsko się czuje .Może to przez zbliżająca się @.
|
Bunny tak mi przykro zę masz doła z powodu nosa. To ty chyba wcześniej narzekałaś zę jest troche za krótki i wygląda teraz nienaturalnie. Co będziesz jeszcze teraz z nim robić? Musisz iść na ten zabieg, żebyś czegoś jeszcze bardziej nie przedobrzyła. Może wcale nie jest tak źle jak ci sie wydaje?
|
|
|