Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-23, 11:17   #445
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Montii trzymajcie się!!!!
Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Mam pytanko czy pijecie jakieś soki??? czy tylko wodę??
a dziewczyny co miały cc - czy boli zdjęcie szwu???
w ogóle to ciagnie mnie to niemiłosiernie, powoli jest lepiej ale w niedziele jak wychodzilam ze szpitala to ledwo doszłam do samochodu
Ja piję normalnie soki, chociaż nie często. W ogóle wróciłam do normalnego jedzenia, bo po 2 dniach diety nie było różnicy, więc teraz po propstu kładę małego na brzuchu, pomagam mu się odgazować machając nóżkami i daję raz dziennie napar z koperku+ Esputicon. Od 2 dni jest nawet jakby lepiej. Oczywiście kapusty nie jem i innych typowo wzdymających rzeczy, ale poza tym wszystko normalnie.

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

"Dzisiaj o 5.40 przyszła na świat nasza córka Idalia Waży 3,2kg i mierzy 53cm. Jesteśmy przeszczęśliwi Buziaki Iizabelaa"
Gratulacje!!! Czekamy na relację i zdjęcie królewny
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

Tity
szok moja przybrała 0,5 kg od wyjścia ze szpitala i mi to wydawało się dużo, ale kg
No my też jesteśmy pod wrażeniem... Trochę chyba przy dużo, ale może każde dziecko ma inaczej.
Nam mały wieczorek 4,5 h dokazywał. Pod koniec tatuś chciał go uspokoić i nie było siły...darł się mały jak potępiony, stwierdziłam, że ja go wezmę. Położyłam go na ramieniu i dziecko w pól minuty zasnęło....

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-03-23 o 11:51
Tity jest offline Zgłoś do moderatora