Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-24, 13:56   #2790
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Traicionera, ja cały III trymestr buszuję po ciuchlandach i żałuję że nie zaczęłam wcześniej Nakupowałam mnóstwo śliczności w idealnym stanie, przy okazji udało mi się obkupić i synka. Nawet nie mam już ochoty wchodzić do normalnych sklepów z odzieżą dziecięcą. Ale nowe ciuszki też mamy, babcia dla odmiany lata po Smyku

Nika, to na wszelki wypadek faktycznie skontroluj wątrobę, a propos ja nigdy nie robiłam prób wątrobowych i żaden gin mi nie zlecał, ani w pierwszej ciąży ani teraz. Posiewu też nie robiłam więc nie mam pojęcia ile się czeka na wynik...

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Nuna, u mnie na ciuchach płaci się albo od sztuki (ceny są różne) albo na wagę (chodzę tylko w dniu dostawy więc z reguły wychodzi koło 50 zł/kg). Przeważnie nie wychodzi to zbyt tanio ale i tak się opłaca i nakupowałam mnóstwo cudeniek, nówki kosztowałyby fortunę.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora