Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-24, 12:52   #184
zielona_zabcia
Rozeznanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Zielona zabcia, bardzo dziekuje. Widze, ze jednak powinnam jesc wiecej nabialu, ale niestety nie przepadam i ciezko mi to idzie (serki wiejskie srednio, twarozek tez nie bardzo... ehh...) i orzechow itp. Moje kanapki zawsze smaruje cieniutko maslem, zapomnialam dodac, lub bialym serkiem kanapkowym. Pije tez rano kawe z mlekiem i lyzeczka cukru... miajam zrezygnowac, ale nie potrafie, usypiam...

Co do jugurtu, to looknelam na opakowanie, i ma on 0,21 g tluszczu, czyli cos tam jest Mieszkam w Hiszpanii, wiec kupuje to co dostepne na tutejszym rynku. Raz jem takie jogurty, raz odtluszczona activie, a czasem zwykly naturalny.

Moze rzeczywiscie powinnam jesc wiecej an drugie sniadanie? Bo zazwyczaj mam rano spory apetyt i czasem seidze w pracy az do lunczu glodna....

Myslisz, ze ryz przy lunczu lub kasza nie spowowduja zastoju spadku wagi?
myślę że może na początku spowodować jakiś zastój nobo w końcu dodajesz kcal,ale potem możesz nawet schudnąć szybiej, a już napewno nie rozwalisz sobie metabolizmu!! wieledziew czyn sobie pluje w twarz że tak się ograniczyły! więc radzę Ci, jedz więcej
A na IIŚn koniecznie, te 2pierwsze posiłki to podstawa
Rano możesz jeść spokojnie do syta (oczywiście wiemy o co chodzi.. wypaśna owsianka, kanapki o masło jest-suuuper! nie powinno się wywalać masła, ja to zrobiłam, i w najbliższym czasie wprowadzam, narazie nie jem chleba bo mam w buzi pełno drutów i wszystko piję i mixsuę, oraz rozgotowuję) wiesz nabiał też ma sporo białka... ale najważniejsze że ryby jesz! i mięsko, baardzo ładne kolcje
więc dodaj troszkę jedzenia i nie waż się bo to demotywuje, ale gwarantuję Ci że potem spadnie-ale pamiętaj pierwsze 2posiłki, a do Lunchu dawaj węgle

zaręczona 30.03.2012
mama maleńkiego Miłoszka 17.07.2012
niedługo żona
niedługo matura
wygrałam swoje życie !

Edytowane przez zielona_zabcia
Czas edycji: 2011-03-24 o 12:54
zielona_zabcia jest offline Zgłoś do moderatora