Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-24, 15:00   #1423
edyta07
Zadomowienie

Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?

mam podobnie...
Ciągle myślę, że jestem brzydka gruba, nawet nie mam ochoty wychodzić z domu.
Teraz stwierdziłam, ze koniec z tym.
Życie to nie tylko dieta i ciągłe myślenie o tym ze to mogę jeść, tamtego nie. Tego nie założę bo jestem za gruba, jestem świnią bo znów się najadłam.
Napady "jedzeniowe", dół to nie przez wiosenne przesilenie i niech mi któraś nawet nie wciska tego.
Po prostu zgłupiałyśmy przez te diety.
Ja prze tą dietę i ciągłe marzenie że bd szczuplejsza straciłam chłopaka, wielu znajomych ogólną niechęć do życia dostałam, a czas wolny spędzałam czytając o różnych dietach, ćwiczeniach..
W życiu są o wiele bardziej ważne rzeczy niż dieta, owszem jest ważne, ale nie najważniejsze.
I zmień podejście zanim z facetem sie pogorszy i całe życie będzie beeee...

Ja postanowiłam, że ze słodyczy nie zrezygnuję całkiem, bo nie ma sensu sobie obiecywać, a później być na siebie wściekłym.
Zaczęłam biegać, w wolnych chwilach planuję wyruszyć na rolki, rower.
To najlepszy sposób na doła i dodanie sobie pewności siebie
Zmieniłam, a raczej staram się zmieniać podejście do diety-nie może mi ona przysłaniać innych bardziej wartościowych rzecz-dużo sportu, słodycze tak, ale mniej, nie obżeram się do uczucia "wypchanego" żołądka, nie jem na noc i staram się czerpać więcej radości z życia

Przepraszam na przemowę i jeśli się powtórzyłam to wybaczcie
edyta07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując