Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - metamorfozy znanych ludzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-27, 12:58   #71
simonka005
Raczkowanie

Dot.: metamorfozy znanych ludzi

Cytat:
Napisane przez Tigretta
Można kogoś krytykować, ale to ma być krytyka na poziomie. Zamiast pisać , że ktoś wygląda okropnie można napisać niekorzystnie. Czytałam opinie np. na temat Dody bez makijażu, że jest pasztetem i potworem , że wygląda fffuuujj.. Jak można tak o kimś pisać (dodam, ze akurat za Dodą nie przepadam), wyrażając opinię na czyjś temat trzeba się liczyć z uczuciami innych. Każdemu by było przykro, czytając takie rzeczy na swój temat. Więc jeśli tu komentujemy metamorfozy gwiazd , to myślę, że lepiej zachować umiar w krytykowaniu czyjegoś wyglądu. Nikt nie jest idealny.

zgadzam sie co do krytyki na poziomie , wydaje mnie sie, ze na tym forum znajdują sie osoby kulturalne także liczę na kulturalne wypowiedzi.
co do dody to porównując jej zdjecia w pelnym estradowym makijazu do tych zwyczajnych gdzie ma lekki makijaz wykonany przez siebie albo jest w ogole bez niego to rzeczywiscie wyglada brzydko bo roznica jest ogromna. generalnie jest ona przeciętnie ładna , nie specjalna ale nie jest zadnym pasztetem
simonka005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując